Dormitoare: seturi de mobilier, noptiere, comode si alte piese de mobilier utile

Dormitoare: seturi de mobilier, noptiere, comode si alte piese de mobilier utile Dormitoare: seturi de mobilier, noptiere, comode si alte piese de mobilier utile

Cauti mobilier pentru dormitor si nu ai suficient timp sa te ocupi de cautarea fiecarei piese in parte? Iata un ghid inteligent despre cum sa iti amenajezi rapid incaperea, fara prea mult efort.

Ti-am pregatit cateva sfaturi utile care te pot ajuta sa castigi mai mult timp pentru tine, in timp ce obtii un decor de poveste. Iti recomandam sa optezi pentru seturi complete de dormitoare, care sa puna in valoare un spatiu mic sau, dimpotriva, unul de mari dimensiuni. Piesele de mobilier alese inspirat vor emana personalitate si confort. Alege cu grija mediul de achizitie, ca sa faci o investitie pe termen lung, de care sa te bucuri pe deplin.

 

Foarte important: alege mobilierul, pornind de la dimensiunea incaperii

Cel mai important criteriu, atunci cand cauti mobilier, este dimensiunea acestuia. Desi ne petrecem timp in cautarea celor mai bune idei de amenajare, trenduri in materie de culori sau materiale de fabricatie pentru piese de mobilier, in realitate, dimensiunea este aspectul care ar trebui sa primeze. Este si prima regula in orice tip de amenajare: sa nu aglomerezi spatiul. Asigura-te ca dulapurile se vor putea deschide cu usurinta, ca incaperea va fi una aerisita, iar tu te vei putea deplasa prin camera fara nicio dificultate. Pentru asta, este indicat sa masori cu instrumente adecvate intregul spatiu si sa schitezi locul de amplasare a mobilierului, acordand toata atentia detaliilor: prizelor, usilor s.a.m.d. . Nu neglija acest aspect esential.

 

Opteaza pentru un stil unitar si vei avea o amenajare deosebita, inspirata din reviste

Chiar daca esti un adept al mai multor stiluri de amenajare, asigura-te ca vei opta pentru o singura linie estetica. Ca sa nu dai gres, cel mai simplu si mai rapid este sa alegi seturi complete de mobilier. De regula, ele contin: patul, dulapul, noptierele, comoda (cu sau fara oglinda). Cu alte cuvinte, exact piesele de care ai nevoie pentru a utila corespunzator un dormitor. Poti opta doar pentru elementele de care ai tu nevoie, in functie de spatiul de care dispui. Important este ca toate piesele vor fi complementare. Ele vor avea aceeasi culoare si vor fi concepute din acelasi material, ceea ce te va ajuta sa castigi mai mult timp de partea ta. Poti alege mobilier vintage, clasic, modern, romantic – in functie de personalitatea familiei tale.

 

Cumpara mobilier deosebit pentru dormitoare, fabricat de cei mai talentati mesteri din Romania  

Cu siguranta iti doresti o amenajare exceptionala, si nu una banala. Pentru asta, iti recomandam sa optezi pentru mobilierul special creat de mesterii autohtoni, care impresioneaza prin maiestria detaliilor. Cele mai deosebite lucrari, din cele mai calitative si rezistente materiale, se gasesc la Elvila.ro. Seturi de mobilier pentru dormitoare deosebite se gasesc in acest moment la preturi foarte atractive, chiar in magazinul online. Este un mediu de achizitie de incredere, de unde poti comanda rapid, economisind timp. Echipa magazinului este una profesionista, iar tu poti beneficia de cele mai bune sfaturi si recomandari.

Daca vrei un loc aparte in care sa iti reincarci bateriile la sfarsitul unei zile incarcate, atunci alege inspirat mobilier de la Elvila.ro si te vei bucura de tot confortul. Review-urile clientilor ne-au atras atentia, pentru ca si-au declarat multumirea pana si cei mai exigenti cumparatori. Totul e la distanta de cateva click-uri.

Date de contact

Tel: 0372.131.841

E-mail: [email protected]