Diego Luna despre De ce a fost nevoie de „luni de zile” pentru a semna pentru „Narcos: Mexic”

Diego Luna despre De ce a fost nevoie de „luni de zile” pentru a semna pentru „Narcos: Mexic” Diego Luna despre De ce a fost nevoie de „luni de zile” pentru a semna pentru „Narcos: Mexic”

Gallardo este unul dintre cei mai infami lideri ai cartelului de droguri din Guadalajara din anii '80. A fost arestat în 1989 și acuzat de răpirea și uciderea agentului DEA Enrique „Kiki” Camarena (interpretat de Michael Peña în seria), mai multe crime violente, contrabandă cu droguri. A fost condamnat la 37 de ani în spatele gratiilor.

 

A spus actorul a avut nevoie de "luni" de conversații cu showrunner-ul Eric Newman. „M-am așezat cu el și am spus:„ Ce este cu adevărat ceea ce vrei să știe oamenii? Ce vrei să se declanșeze această serie? De ce este importantă această serie? ”” Luna își amintește despre episodul din această săptămână al podcastului Varietate și iHeart „ Big Big Ticket ”. 

Mi-am dat seama că vrea să vorbească despre sistem și nu despre un personaj, despre un sistem care permite acestor personaje să existe și care le folosește. ”

Cel de-al doilea sezon al filmului „ Narcos: Mexic ”, care îl are și pe Scoot McNairy, în calitate de agent DEA, care este însărcinat să-l prindă și să-l captureze pe Gallardo, a avut premiera joi pe Netflix .

 

„A intra în pantofii acestui personaj, a trebuit să-l înfățișez a fost solicitant și este ceva ce mă bucur că am făcut, pentru că, în calitate de actor, m-a împins să fac lucruri pe care nu le-am făcut niciodată”, spune Luna. „Dar sunt, de asemenea, foarte fericit că mi-a venit în acest moment, când am 40 de ani, când am o familie, când știu despre ce este viața, când știu să mă deconectez. Mă duc doar la copiii mei și îmi amintesc despre ce este viața. ”

Știu că aceasta este o slujbă și, chiar dacă mă dedic foarte mult meseriei mele și îmi acord foarte mult timp și energie meseriei mele, nu este niciodată mai importantă decât viața mea. Nu se mai întâmplă asta. Asta s-a întâmplat deja că am trecut prin acei ani în care am sacrificat totul pentru meseria mea. Nu mai. Și deci este momentul potrivit pentru mine să fac așa ceva. ”

 

Autenticitatea a fost o cheie a succesului „ Narcos ” „Nu filmam în East LA și în locuri de aici, pentru că suntem îngrijorați să mergem să filmam în Mexic”, spune Luna. „Nu o facem în engleză cu un accent ciudat, astfel încât oamenii să o înțeleagă. Avem mexicani care joacă roluri de mexicani. Filmăm în locații reale. Vedem o țară pe care nu am văzut-o niciodată pentru că nu este Ziua Morților, nu este Cancun. Sau nu sunt vremurile revoluției și Zapata și Vila. Mexicul este acolo [acum]. "

 

Cu toate acestea, Luna nu discutat cu Gallardo pentru a ajuta la pregătirea activității sale. „Există un interviu foarte lung pe care la acordat pe care l-am citit, dar apoi mi-am dat seama că este mai util pentru mine să citesc ce spun oamenii despre el”, explică el. „Cred că dacă te întreb cine ești, ai putea spune jumătăți de adevăr, dar dacă aș întreba oamenii din jurul tău ce ștampilă ai lăsat în viața lor, aș putea înțelege cine ai fost.”

sursa: https://variety.com