Dezavantajele castilor Beats

Pentru cei pasionati de muzica sau pentru cei care se relaxeaza si se destind prin ascultarea pieselor preferate, achizitia unor casti de top, renumite, va aduce cu siguranta multa bucurie in suflet si in viata de zi cu zi.

Iar unele dintre cele mai populare casti, care au cunoscut un renume extrem de important pe piata, de zeci de ani de zile, sunt nimeni altele decat castile Beats by Dr Dre.

Aceste casti vin cu multiple avantaje insa, din pacate, si cu o serie de dezavantaje. Asadar, daca esti pasionat de muzica si obisnuiesti sa iei cu tine, oriunde in lume, o pereche de casti, hai sa afli daca se merita investitia intr-o pereche de casti Beats si daca dezavantajele acestora vor cantari in detrimentul avantajelor, inaintea achizitiei lor.

 

In primul rand, un mare avantaj il reprezinta pretul. Pe cat sunt de populare, din pacate, castile Beats au un pret de achizitie destul de ridicat. O optiune ar fi achizitia unor astfel de casti la mana a doua, second hand, care pot avea un pret mai bun. Este totusi bine sa te gandesti de zeci de ori daca vrei sa faci o astfel de achizitie, si mai ales de la necunoscutii de pe diferite platforme, deoarece unii pot vinde casti cu defecte sau astfel de casti neoriginale, la pretul celor originale. Atsfel, aceste casti nu si le pot permite chiar oricine, in special persoanele cu un buget redus.

 

Un alt minus al acestor casti e materialele din care acestea sunt realizate. Desi vorbim de un pret ridicat si de o calitate a sunetului senzationala, greu de intalnit in cazul unor marci clasice si mai accesibile, castile Beats nu sunt realizate cu o tehnologie mai aparte. Buretii din spuma se pot strica oricand, dezlipindu-se de la locul lor sau trasferandu-se acel strat subtire de vopsea. De asemea, cureaua de plastic nu are nicio sustinere sisau structura metalica care sa previna craparea acesteia. La fel si cablul, daca ne referim la castile Beats cu fir, are tendinta de a se “impusca” cu usurinta pe alocuri.

Cu toate acestea, de regula, aceste defectiuni apar la mult timp de la prima utilizare, media fiind de minim 2-3 ani cu o utilizare zilnica, constanta, ceea ce poate transforma Beats-urile intr-o achizitie mult mai avantajoasa decat achizitia continua a unor casti simple.