Casti earphones vs. Casti headphones

Casti earphones vs. Casti headphones Casti earphones vs. Casti headphones

Daca-ti place sa fii la curent in permanenta cu ultimele tendinte din muzica, atunci cu siguranta vei deveni in cel mai scurt timp si un impatimit al castilor. Prin intermediul lor te poti bucura oricand de playlist-ul preferat sau de conversatiile favorite fara sa-i deranjezi pe cei din jur care, poate nu au aceleasi preferinte ca si tine.

 

Pe piata vei gasi doua tipuri de perechi de casti, dar care sunt cele mai bune? Ambele perechi de casti sunt bune atunci cand vorbim de calitatea tehnica, diferenta facand-o adesea caracteristicile tehnice si/sau brandul (in general brandurile ofera casti cu o sonorizare mai buna).

Castile earphones sunt acele casti care se introduc in urechi. Ele pot fi ideale pentru un conformat normal al urechilor sau pentru persoanele care-si doresc o pereche compacta de casti, pe care o poate purta cu usurinta in buzunar. De altfel, aceste casti vin in varianta cu si fara fir, dupa cum bine cunosti probabil.

Castile headphones sunt acele casti prevazute cu o curea care se pun pe cap, urmand ca difuzorul sa fie amplasat deasupra urechilor. Aceste casti pot fi adesea mult mai confortabile, chiar mult mai durabile, datorita constructiei relativ mai mari si mai rigide.

 

Asadar, castile potrivite se aleg in functie de cum iti este mai confortabil, iar daca-ti doresti o pereche durabila de casti opteaza pentru castile din sfera profesionala, a unor branduri renumite