4 cele mai bune smartphone-uri din 2017

Este greu de spus, cu incredere, care sunt cele mai bune smartphone-uri disponibile pe piata. Si asta este doar din cauza diferentelor polarizante dintre iOS si Android – ca sa nu mai vorbim de toate celelalte preferinte de a alege (camera, jocuri, buget si dimensiunea ecranului).

Acestea fiind spuse, exista cativa castigatori clari in fiecare categorie – castigatori care, credem noi, se lauda cu specificatiile, elementele de design si caracteristicile potrivite pentru a satisface publicul larg. Asa ca cititi mai jos pentru a vedea ce smartphone-uri sunt pe lista celor mai bune din 2017.

Pixel XL

Introducerea de catre Google a modelului Pixel XL a impins compania ferm in partea de sus a spatiului smartphone-urilor. Exista o varianta de 32 GB si 128 GB de 14 „Pixel XL de 5.5”, iar in interior este un procesor Snapdragon 821, 4 GB de memorie RAM, porturi Type-C si unul dintre cele mai bune camere (12,3 megapixeli).

Apple iPhone 7

Cu iPhone 7 de la Apple, veti gasi o baterie imbunatatita, o camera mai buna, rezistenta la apa si nici o mufa pentru casti. In plus, introducerea chipsetului A10 Fusion ofera o performanta placuta. Este disponibila in patru culori, inclusiv negru (care arata fantastic, dar este predispus la urme de amprente si la zgarieturi).

Samsung Galaxy S8

Daca ati acordat atentie la Samsung in ultimul an, probabil ca nu va fi o surpriza faptul ca cel mai nou telefon Samsung, Galaxy S8, a avut o multime de probe cand a fost lansat in aprilie 2017. Din fericire, Galaxy S8 este un strigat departe de telefoanele Samsung din trecut si stabileste un nou standard pentru telefoanele Android de toate brandurile.

Moto G Play (a patra generatie)

Exista o multime de smartphone-uri full-featured pe piata la preturi accesibile. Favoritul nostru este Moto G4 Play. Este cea mai accesibila optiune din toate produsele G4 de la Motorola si ridica bara pentru telefoanele cu buget.

Aproape identic cu Moto G4 mai scump, Moto G4 Play de cinci inci este putin mai mic si are un procesor quad-core usor mai lent de 1,2 GHz, cu memorie RAM de 2 GB. Afisajul IPS de 1280-cu-720 are o rezolutie de 294 ppi, care, desi nu este la fel ca 401ppi de la Moto G4, arata inca bine. Cele doua camere – un 5MP in fata si un 8MP in spate – surprinzator de clare.