Samsung, Huawei, Motorola sau LG: cele mai cautate smartphone-uri

Pentru a face lucrurile mai usoare, impartasim cateva date si specificatii pe care trebuie sa le stiti pentru a alege cel mai bun smartphone, in functie de gusturile si nevoile dvs.

Samsung Galaxy J7 Galaxy J7 este cel mai puternic smartphone Galaxy Series J. rafinat, are un finisaj metalic, camera surprinzatoare si este complet plat pentru a asigura un design ultrasubtire.

Printre sale caracteristici includ un procesor octo-core Snapdragon 615, un display HD de 5.5 inch, 13 megapixeli pe partea din spate, camera frontala de 5 megapixeli cu LED flash, 16GB de stocare interna si 1.5GB RAM.

Huawei P8 Huawei P8 este smartphone-ul emblematic al marcii. Este ideal pentru iubitorii de fotografie si video, iar utilitatea si caracteristicile sale il fac o optiune interesanta pe piata.

In ceea ce priveste caracteristicile, are un procesor octa-core 930 Kirin 2GHz, 3GB de memorie RAM, 16GB de stocare interna, camera din spate 13 megapixeli cu OIS, camera frontala 8 MP si ruleaza Android 5.0 Lollipop.

LG K10 LG K10 a aparut pe piata ca versiunea actualizata a smartphone-lui specializat in selfie-uri. Dispune de un ecran HD de 5,3 inci HD, echipat cu o camera frontala de 5MP si un obiectiv cu unghi larg (120 de grade), ideal pentru a face fotografii incredibile.

Moto G4 Motorola Moto G4 este a patra generatie a succesului Moto G, care a avansat pe piata cu un accent puternic pe performanta. Are un procesor, un ecran si o memorie conceputa pentru a va urma ritmul.

Moto G4 dispune de un ecran de 1080p de 5,5 inch, octa-core Snapdragon procesor 617, capabil de a rula mai multe aplicatii simultan, fara a deveni mai lent.

Are 2GB de memorie RAM, 16GB de stocare interna extensibila, camera de 13 megapixeli principal cu LED flash, camera frontala de 5 megapixeli, de protectie a apei, si ruleaza Android 6.0.1 nalba.