Destinatii Anul Nou 2020– cele mai tari orase pentru petrecerea de Revelion 2020

  • Sâmbătă, 2 Noiembrie 2019
  • Turism

Nu mai e mult pana incepe sezonul de sarbatori, si este momentul ideal pentru a face un plan. Unii folosesc aceasta perioada pentru a fi cu familia si pentru a se bucura de linistea orasului, dar altii prefera sa profite de vacanta pentru a calatori. Daca acesta este cazul dvs. si inca nu aveti un bilet pentru a va lansa in aventura, aveti in timp sa-l achizitionati, dar trebuie sa va grabiti.

Destinatii Anul Nou 2020– Jost Van Dyke, Insulele Virgine Britanice

Sarbatind ultima noapte din vechiul an pe aceasta insula este ceva magic. Festivitatile atrag mii de turisti din insulele din jur si din intreaga lume. Vor fi de 48 de ore fara sa va opriti din dansat intr-un costum de baie, sa mancati si sa va bucurati de perfectiunea plajelor sale. Aici nu exista verbul a dormi, veti sarbatori sosirea anului 2020 intr-un stil mare.

Destinatii Anul Nou 2020 – Londra, Anglia

Cel mai bun mod de sarbatorit in acest loc este sa asteptati ca Big Ben sa marcheze sosirea noului an. Mai mult de 250.000 de persoane participa la aceasta sarbatoare impreuna, si umplu strazile Londrei cu bucurie.

Destinatii Anul Nou 2020 – Rio de Janeiro, Brazilia

Daca Rio de Janeiro este faimos pentru carnavalele sale, imaginati-va cum arata petrecerea de Anul Nou. Plaja iconica Copa Cabana primeste peste doua milioane de persoane de-a lungul a multor mile. Toate sunt imbracate in alb si se bucura de muzica, mancaruri delicioase si o atmosfera minunata la mare.

Destinatii Anul Nou 2020 – Roma, Italia

In acest oras plin de istorie, sarbatorirea unui alt an din calendar este o piatra de hotar. Spectacolele de artificii cu peisajul deosebit al Colisseo Romano reprezinta o experienta impresionanta. Piazza del Poppolo devine cea mai mare petrecere din Italia. Veti gasi, de asemenea, sarbatorile pentru monumentul lui Vittorio Emanuele al II-lea, Piazza Navona sau Via dei Fiori. Veti dansa toata noaptea si veti primi anul 2020 cu toate distractiile pe care acest loc le are pentru dvs