7 tari pe care trebuie sa le vizitezi in 2020

  • Luni, 9 Decembrie 2019
  • Turism

Calatoriile pot parea un act neproductiv, dar in cele din urma ajungem sa invatam cele mai importante lectii, cand observam culturi si norme diferite.

Exista o abundenta de frumusete naturala si arhitecturala pe planeta noastra, iar alegerea celor mai bune destinatii de calatorie devine o sarcina destul de mare. Totusi, in acest articol, va prezentam 7 tari care sa fie prioritizate pentru turistii care doresc sa calatoreasca in 2020.

1. Italia

Colosseumul din Roma si Turnul inclinat din Pisa sunt unele dintre cele mai recunoscute structuri omenesti din lume. Exista numeroase motive pentru a calatori in Italia – alimente, vin, plaje, cladiri istorice si lista continua. Italia are cel mai mare numar de situri inscrise pe lista UNESCO a Patrimoniului Mondial. Orase precum Napoli, Roma si Milano sunt favorite printre turistii care viziteaza aceasta tara frumoasa plina de estetism.

2. China

Fuziunea istoriei cu modernitatea atrage turistii internationali in aceasta vasta tara care a primit peste 60 de milioane de oaspeti din alte tari in 2017. China este un sac mixt de cultura si traditie cu modernitatea la varf in Shenzhen si Shanghai, in timp ce Marele Zid ne aminteste de numeroasele batalii care au avut loc in istorie.

3. Spania

Lumea vrea sa petreaca in Ibiza! Ei bine, nu este singurul loc unde poti sa petreci in aceasta tara mediteraneana. Spania are un total de 45 de situri de patrimoniu mondial din 2016, 13 dintre orasele sale fiind declarate ca Orase ale Patrimoniului Mondial pentru patrimoniul lor arhitectural, cultural si natural. Barcelona si Madrid sunt cele mai mari orase si primesc atentia maxima a turistilor care o viziteaza.

4. Franta

O seara in Paris va va oferi amintirea vietii. Parisul este considerat cel mai romantic oras din lume. Alte locatii celebre din aceasta natiune de istorie si traditie sunt Toulouse, Marsilia cu plajele sale, Bordeaux si Strasbourg. Peisajul rural francez este, de asemenea, venerat in intreaga lume pentru peisajul si linistea sa.

5. SUA

Disney Park, Las Vegas Strip, Podul Golden Gate, Times Square si lista este nesfarsita. SUA este probabil cea mai populara destinatie printre turistii internationali. Oamenii doresc sa viziteze cladirile si minunile arhitecturale pe care le vad adesea in filme si televiziuni din intreaga lume. New York, Las Vegas, Los Angeles si Miami sunt orasele de top din lista de vizitatori. SUA genereaza venituri maxime din turismul din lume!

6. Grecia

Grecia este un vis al fiecarui calator, in special datorita valorii sale istorice. Orasele – Santorini si Atena sunt pline de locuri care atrag ochiul uman pentru estetica lor. Monumentele istorice din Grecia lasa vizitatorii vrajiti de istoria care se afla in spatele lor.

7. Africa de Sud

Cape Town, cu plajele sale si pub-urile sic, a devenit o destinatie favorita pentru tinerii turisti care cauta distractie. Johannesburg si Durban sunt celelalte doua orase care se afla pe itinerariul fiecarui calator din aceasta natiune cu o istorie colonialista indelungata. Parcul National Kruger este considerat unul dintre cele mai bune rezervatii de vanat din lume. Alimentele din Africa de Sud sunt speciale cu o varietate de fructe de mare si delicatese locale oferite.