Tu ce destinații de vacanță ai pus pe listă în 2020?

Pentru că deja a trecut o lună din noul an, credem că e cazul să facem planuri cu locurile unde vrei să călătoreșți în 2020.

ȘI pentru ca o vacanță să fie așa cum îți doreșți, o planificare mai din timp te poate ajuta să pleci în vacanța dorită chiar în plin sezon. Însă, în cazul în care te hotărășți mai greu sau încă nu ai găsit o destinație care să merite o perioadă îndelungată, poți găși oferte city break, cu destinații populare, și cu costuri rezonabile.

Este și această metodă un truc pentru o călătorie mai puțin costisitoare, însă nu o poți chiar numi vacanța anului, ci mai degrabă o evadare pe timp scurt, atunci când ai nevoie de o mică pauză pentru a-ți reîncarca bateriile. Pentru 2020 lista cu destinații include și locuri foarte populare, accesibile, pe care e musai să le vezi, dar și destinații exotice ce nu ar trebui ratate.

Top oferte de vacanță 2020! Budapesta, orașul aflat în vecinătatea țării noastre, ocupă un loc fruntaș în topul destinațiilor pentru 2020, pentru că este o destinație accesibilă, dar și de-o frumustere covârșitoare! Cafenele granduoase, celebrele băi termale, arhitectură, clădiri spectaculoase luminate, poduri care îți taie respirația și croaziere pe Dunăre de dimineață și până seară!

Cele mai importante obiective turistice pe care trebuie să le vizitezi sunt Palatul Parlamentului, Castelul Buda, Bastionul Pescarilor, Biserica Matyas, Piața Eroilor și Monumentul Mileniului, Faleza Dunării. Una dintre ofertele city break pentru 2020 este Liverpool, oraș cunoscut mai degrabă datorită fotbalului și a Beatleșilor.

Dar orașul oferă mai mult decât atât. Vei descoperi cel mai vechi Cartier Chinezesc al lumii și poți prea bine afla totul despre trecutul comerciant al orașului din spatele ușilor Muzeului Maritim Merseyside.

Abia după ce te-ai pus la punct cu-acestea, n-ai decât să aluneci ușor spre Muzeul Istoriei Beatles sau să umărești un meci adevărat, pe stadionul Anfield.

Ne mutăm spre tărâmuri mai însorite și ajungem în Valletta, capitala Maltei, orașul de pe deal, care ne impresionează cu bijuteriile sale arhitecturale.

Pe lista de atracții turistice se află catedrala Sfântul Ioan și muzeele-i, toate opere ale lui Caravaggio însuși.

Poți plănui un picnic în Grădinile Barrakka Upper, să te bucuri de priveliștile oferite de port și fă-o pe intelectualul în Teatrul Manoel. O altă oferta de vacanta in 2020 este Serbia, care începe să capete popularitate în ultima vreme și se ocupe poziții fruntașe în destinațiile de vacanță. Serbia este pentru cei aventurieri în aer liber, dar și pentru iubitorii de spa-uri, podgorii, mănăstiri seculare și experiențe gastronomice. Printre destinațiile mai puțin obișnuite, se numără Maroc. Maroc poate fi vacanța ideală pentru iubitorii de mister și culoare.

Mirodenii, muzicieni tradiționali, îmblânzitori de șerpi și acrobați, străduțe colorate ca într-un adevărat labirint, un oraș a cărui istorie vine din antichitate și ale cărui frumuseți au fost îmbogățite de-a lungul secolelor. Anul acesta, nu conteaza destinația, ci doar propune-ți să călătorești mai mult și să descoperi noi culturi.