Treceti pe lista de calatorii pentru urmatoarea vacanta:Marsilia

  • Miercuri, 23 Iunie 2021
  • Turism
Treceti pe lista de calatorii pentru urmatoarea vacanta:Marsilia Treceti pe lista de calatorii pentru urmatoarea vacanta:Marsilia

Franța este cunoscută pentru bucătăria sa delicioasă, arhitectura fantastică și mărcile de lux. Din această cauză, a devenit în topul listei cu toți.

Când au fost întrebați despre ce oraș ar dori să viziteze, majoritatea oamenilor răspund imediat la Paris. Bineînțeles, „orașul iubirii” este o alegere populară, dar există un altul pe care ar trebui să îl verificați - Marsilia!

Cultura sa se mândrește cu un patrimoniu bogat care rezultă din faptul că Marsilia este cel mai vechi oraș port care servește ca un important centru turistic și comercial. Cu o mulțime de activități, turiștii se pot distra în acest loc interesant, așa că haideți să aruncăm o privire la cele mai bune pe care le puteți adăuga la itinerariu.

OBIECTIVE TURISTICE DE VĂZUT 

Pentru cea mai bună vedere la ocean din oraș, mergeți la  Les Calanques . Stâncile sunt abrupte și stâncoase, dar vor oferi un sentiment de calm la atingerea vârfului. Poate lăsa pe oricine uimit de frumusețea sa.

Portul Vechi este locul ideal pentru cei care se bucură de băuturi savurând cocktail - uri în timp ce arta si aprecierea peisaj.

O plimbare rapidă la  Bazilica Notre-Dame de la Garde vă  va oferi o perspectivă uluitoare. 

Ai încredere în noi când spunem că drumul merită!

Călătoriți cu o nucă de istorie? Treceți pe lângă  MuCEM  pentru a afla despre bogata istorie a Marsiliei. Asigurați-vă că vă bucurați de o colecție extinsă de artă, care include artefacte interesante din civilizațiile europene și mediteraneene.

Între timp, pasionații de arhitectură se vor bucura cu siguranță de lucrarea impresionantă a lui  Corbusier - designul clasic al  Unite d'Habitation  este un spectacol de văzut.

LOCALĂ MĂNÂNCĂ DE ÎNCERCAT

Bucurați-vă de mâncăruri locale face parte din ceea ce face distractiv călătoria. Veți experimenta o altă parte a țării, care va fi amintită dincolo de ceea ce ochii pot vedea.

Bucătăria franceză este apreciată ca una dintre cele mai bune din lume, așa că imaginați-vă ce poate aduce Marsilia la masă. Fructele de mare proaspete sunt la dispoziția lor zilnic.

Cel mai popular fel de mâncare al lor este o bouillabaisse de renume mondial.

Este un fel de mâncare din resturi preparate de pescari care au profitat la maximum de produsele lor. Ingredientele sună neatrăgătoare, dar este inima și sufletul Marsiliei.

O altă încercare obligatorie este  le Pastis , un lichior bogat cu aromă de anason, cu indicii de lemn dulce. Rezistența la alcool este de 45%, deci asigurați-vă că beți moderat.

Marsilia este un oraș de care te vei îndrăgosti și o călătorie nu este niciodată suficientă. Asigurați-vă că păstrați această listă în minte atunci când vă bucurați de tot ce este mai bun din Franța!