De ce ar trebui să fie Bora Bora pe lista ta de calatorii

  • Joi, 3 Noiembrie 2022
  • Turism

Există atât de multe destinații frumoase în întreaga lume. Cu toate acestea, există o mulțime de motive pentru care Bora Bora ar trebui să fie pe lista ta. Ar putea fi timpul să vă reorganizați lista pentru a face loc acestui plus frumos.

A fi o insulă înseamnă că Bora Bora este înconjurată de apă. Cea mai bună parte? Acea mare limpede ca cristalul este într-adevăr la fel de primitoare pe cât pare. Există o mulțime de șanse să vă scufundați sub apă și să vă apropiați de acțiune, să vă relaxați la suprafață și chiar să vă bucurați de unele sporturi nautice.

Dacă doriți să vă apropiați de lumea subacvatică, atunci ar putea fi timpul să faceți scufundări. Există o mulțime de rechini prietenoși care sunt destul de obișnuiți cu oamenii, precum și cu raze impresionante. În plus, apa caldă din Bora Bora înseamnă că vă puteți bucura de pește în confort.

Există o mulțime de plaje în jurul Bora Bora. Cele mai multe dintre ele sunt proprietate privată a stațiunilor, dar există o plajă publică pe insulă. Nisipul alb și laguna puțin adâncă fac din aceasta o frumusețe de privit.

Majoritatea unităților de cazare de pe insulă sunt complete cu vederi uimitoare. Multe dintre stațiuni sunt deasupra oceanului și au camere cu fund de sticlă. Unele au propriile lor caracteristici unice pentru a atrage și oaspeții.