5 aplicatii de calatorii utile in 2020

  • Sâmbătă, 9 Mai 2020
  • Turism
  • Publicat de
Aplicatii pentru calatorii Aplicatii pentru calatorii

Indiferent de destinatie, planificarea calatoriei dvs. este o parte integranta a urmatorului concediu. In caz contrar, veti cheltui mai mult decat trebuie si, probabil, nu veti vedea totul pe lista dvs. de dorinte.

Pentru a va ajuta in urmatoarea vacanta va recomandam cinci dintre cele mai bune aplicatii de planificare a calatoriei rutiere. Mai presus de toate, ne imaginam ca veti fi incantati de faptul ca toate sunt gratuite pentru a le descarca/accesa.

1. Rute auto Romania

Dupa cum sugereaza numele aplicatiei, aceasta cuprinde o harta online cu rute auto Romania speciala pentru calatorii. Aplicatia te va ajuta sa gasesti cele mai bune trasee rutiere pana la destinatie in functie de traficul rutier.

2. Waze

In aplicatia Waze utilizatorii pot raporta coliziunile din apropiere, radarul politiei si blocajele de trafic, astfel incat sa puteti evita in siguranta acele rute pentru a favoriza sosirea dvs. la timp. Mai mult decat atat, veti gasi cele mai ieftine preturi la benzina. Indiferent daca doriti sa economisiti timp sau bani, Waze este cea mai buna modalitate pentru ambele variante.

3. Peco Online

Spre deosebire de mentiunile noastre anterioare care pot economisi timp sau bani, Peco Online promite o anumita suma de bani pe care o veti economisi indentificand cele mai mici preturi la benzinarie in functie de localizarea sa.

Similar cu Waze, Peco Online este o platforma bazata pe comunitate, care va ajuta sa localizati cele mai accesibile preturi ale combustibilului din jur. Diferenta este ca se acceseaza foarte usor si rapid din browserul web.

4. Booking

Una dintre cele mai cunoscute si accesate aplicatii din Romania care are o baza de data cu aproape toate hotelurile, pensiunile din Romania. Usor de accesat de pe telefonul mobil poti verifica disponibilitatea cazarii, conditiile de cazare, dotari si chiar sa o rezervati.

5. Spotify

Inchide ochii. Acum imaginati-va ca puteti asculta orice melodie doriti. Spotify ar fi fost un vis devenit realitate in zilele in care primele 40 de hituri radio au triumfat pe toate canalele radio. In sfarsit, nu trebuie sa ascultati aceleasi cantece iar si iar.

In schimb, puteti alege manual playlist-urile dvs., alegand intre 30 de milioane de melodii din catalogul Spotify. Desigur, daca Spotify nu este scena ta muzicala, atat Apple Music, cat si serviciul de streaming Play Music de la Google sunt, de asemenea, tovarasi buni de calatorie.

Va dorim tuturor o calatorie placuta.