Cum sa-ti faci bagajul pentru calatorii

  • Vineri, 12 Iunie 2020
  • Turism

De fiecare data cand ne planificam o calatorie, mai aproape sau mai departe de casa, multi dintre noi au acel sentiment care ne face sa ne dorim sa punem in bagaj lucruri cat mai multe si cat mai diverse. Ne gandim si la situatiile in care vom avea nevoie de anumite lucruri si nu vom avea bugetul sau conditiile necesare pentru a le achizitiona, asa ca bagajul de calatorie, in lipsa unei bune organizari, poate creste vazand cu ochii. Ori acest lucru nu este foarte indicat, mai ales daca nu vrei ca acesta sa te incurce si sa nu-ti lase loc de amintiri, de suveniruri, de alte piese frumoase si simbolice pentu tine sau pentru cei dragi, pe care le poti lua din diferite destinatii.

Asadar, consideram ca oricine ar trebui sa cunoasca aceste mici sfaturi referitoare la bagajul de calatorie.

 

1. Alegeti un bagaj mic

Poate parea imposibil, insa nu e. Opteaza pentru o geanta sau un troler de mici dimensiuni care nu-ti va da batai de cap si care iti va impune inca de la bun inceput sa fii bine organizat si sa nu iei cu tine o multime de lucruri.

 

2. Opteaza pentru cursele cu avionul

Daca iti planuiesti calatoria din timp, poti avea enorm de multe sanse ca sa gasesti un bilet la preturi mici, mult mai accesibile decat costurile asociate altor forme de transport. Totodata, vacantele cu avionul presupun compromisuri in ceea ce priveste bagajul, in sensul ca acesta trebuie sa aiba anumite dimensiuni si o anumita greutate, anumite produse etc. In acest mod vei reusi mai mult ca sigur sa-ti adaugi in bagaj doar strictul necesar.

 

3. Tehnici de impaturire

Cauta online tehnici de impaturire specializate pentru bagajele de calatorie. Vei gasi multe filmulete, trucuri si sfaturi utile, care sa te invete si sa te ajute referitor la compactarea articolelor de imbracaminte si nu numai. In acest mod vei fi sigura ca vei include in bagaj tot ceea ce ai nevoie si ca vei profita la potential maxim de tot spatiul disponibil pe care ti-l ofera valiza sau geanta ta de calatorie.