Nu lasa bagajul pe ultima suta de metri, ca de obicei

  • Sâmbătă, 3 August 2019
  • Turism
  • Publicat de
bagaj vacacanta last minute bagaj vacacanta last minute

Tuturor ne place sa place sa ne gandim la urmatoarea vacanta. Unii chiar se bucura de planificarea ei, dar tuturor le este foarte greu sa faca bagajele. Aceasta este partea cea mai putin amuzanta a unei vacante. 

Memoria mea devine uimitor de buna in drum spre aeroport. Atunci imi amintesc toate lucrurile pe care le-am uitat acasa. Daca iti faci bagajele pe ultima suta de metri, nu ai timp sa-ti dai seama ce ai uitat sa pui in bagaj. Daca iti faci bagajele, chiar si cu o zi inainte de a pleca in vacanta last minute, ai timp sa-ti amintesti acele lucruri de care ai uitat. Da-i timp mintii tale sa lucreze. S-ar putea sa-ti amintesti ceva important cand faci dus. S-ar putea chiar sa vezi ceva prin casa de care ai uitat. Lasa-ti timp sa repari greselile.

Cumpara tot ce ai nevoie. Pe langa faptul ca iti vei aminti ce ai uitat, poti observa daca mai ai nevoie sa cumperi ceva. Nu recomand sa-ti cumperi o intreaga garderoba pentru vacanta. Nu irosi banii pe haine pe care le vei purta doar in urmatoarea vacanta. Daca faci bagajele din timp, s-ar putea sa observi ca ai nevoie de niste recipiente/genti sau vei putea vedea daca pasta de dinti mica este deja goala. 

Nu te nelinisti cu privire la bagaj. Multi amana de frica, nu de lene. Amanam bagajele pentru a evita nervii si intrebarile de genul: ce sa mai pun in bagaj? la ce sa renunt? ar trebui sa-mi iau mai multe haine? Facem bagajul pe ultima suta de metri pentru a nu fi nevoie sa ne punem toate aceste intrebari. Daca iti faci bagajul din timp, poti raspunde usor la toate aceste intrebari si iti poti da seama daca ai uitat sa cumperi ceva de care ai nevoie.

Economiseste spatiul din valiza. Daca iti faci bagajele din timp, poti obtine mai mult de 8% spatiu in valiza. Dupa ce ti-ai impachetat hainele, gravitatia va condensa hainele, astefel incat sa ocupe mai putin spatiu. Hainele se vor aseza mai bine. Ambaleza cu o seara inainte pentru a obtine un bagaj mai mic in care sa incapa tot ce ai nevoie.

Daca iti faci bagajele din timp, vei uita mai putine lucruri, vei putea sa cumperi tot ce ai nevoie si vei pleca in vacanta fara grija bagajului.