De ce sa alegi o tamplarie din lemn stratificat?

Tamplaria din lemn stratificat este produsa din singurul material disponibil pentru ferestre si usi care este un izolator natural, care este si acustic foarte eficient.

Pe langa aceste fapte lemnul este 100% sustenabil si regenerabil, fiind dovedit faptul ca arborii rasinosi dupa o anumita perioada, acestia isi micsoreaza capacitatea de absorbtie al dioxidului de carbon dar si al oxigenului eliberat. Solutia logica pentru acesti arbori ar fi taierea lor si plantarea altor arbori noi. Pentru arborii foiosi se intampla exact acelasi lucru dar la o varsta mai inaintata.

Lemnul este cel mai frumos si elegant material care poate fi folosit la ferestre si usi, care nu poate fi comparat cu aluminiul sau pvcul din acest punct de vedere. Dupa o perioada de utilizare, poate fi finisat in orice alta culoare doriti dumneavoastra.

Tamplara din lemn se ventileaza singura prin micro porii lemnului care exista doar la nivel microscopic, lemnul eliminand surplusul de umiditate din interiorul acestuia sau din interior spre exterior. 

Stiati ca s-au facut studii asupra poluarii ferestrele din lemn, pvc si aluminiu? Rezultatul a fost ca productia unei ferestre din lemn este de 11 ori mai putin de poluanta decat una din pvc si de 26 de ori mai putin poluanta decat una din Aluminiu. Utilizarea medie a tamplariilor este de 40 de ani pentru lemn si aluminiu si 22 de ani pentru pvc.

Sticla utilizata la ferestre poate fi vitrata sau vopsita, securizata, laminata sau satinata. Se pot alege diferite pachete de diferite grosimi cu mai multe protectii termice sau acustice in functie de preferinte. 

Se poate alege frezarea elementelor in stilul dorit de dumneavoastra, antique, clasic sau vintage. Se poate opta pentru deschideri batante, pivotante sau glisante. Nu exista nici o limita pentru tamplaria din lemn stratificat.

De ce designerii si arhitectii prefera in amenajarile interioare si exterioare multe materiale plastice si metalice? Lemnul a fost si va fi intotdeauna cea mai viabila alegere pentru aceste utilizari, nu numai ca este mai frumos, mai rezistent dar va da si un plus de valoare oriunde este folosit.

Alegeti sa va producem noi ferestrele dumneavoastra din lemn, exact cum le-ati visat dumneavoastra. Va garantam ca ferestrele si usile produse de noi vor fi fara probleme! Daca totusi vor exista, le vom remedia in cel mai scurt timp posibil.

Sm Wood Prodcom este un producator din Cluj cu experienta din 1997 in prelucrarea lemnului si va poate produce tamplaria din lemn stratificat dupa cum ati visat-o dumneavoastra. Avem posibilitatea de a produce ferestre si usi din mai multe specii de lemn finisate intr-o multitudine de culori opace sau transparente. Exista chiar si posibilitatea de vopsire duala a tamplariei, intr-o culoare pe interiorul ferestrei si in alta culoare pe exterior pentru a fi introduse cu usurinta atat in designeul interior cat si in cel exterior.