Cum va puteti motiva pentru a gati in fiecare zi!

Cum va puteti motiva pentru a gati in fiecare zi! Cum va puteti motiva pentru a gati in fiecare zi!

Pregătirea mesei și gătitul sunt minunate până când trebuie să o faceți în fiecare zi! În astfel de cazuri, comandarea unei mâncăruri de luat masa sună mult mai atrăgătoare. Da, pare o corvoadă, mai ales când gătești pentru tine! Gătitul după o zi grea de muncă afară sau acasă poate suna ca terapia pentru unii și o corvoadă a celor mai proaste tipuri ale altora!

Ei bine, chiar dacă nu găsești motivația de a găti, iată câteva sfaturi motivaționale pentru a te ajuta să gătești acasă. S-ar putea să nu vă dovediți a fi bucătarul de bună-credință cu stele Michelin, dar hei, puteți găti o masă pătrată pentru dvs. și cine știe, puteți găsi bucurie mai mare în manipularea oalei decât ați găsit vreodată bucurie în orice altceva!

În ziua în care nu mai comparați mâncărurile gătite acasă cu cele de la restaurant, veți găsi o nouă bucurie în gătit. Fie doar pentru tine, prietenii sau familia ta. Gătitul începe să pară o terapie atunci când vă schimbați modul în care vă gândiți la mesele gătite acasă.

Fiecare masă pe care o mâncați nu trebuie să fie demnă de Instagram și să fie perfectă. Dar sigur este sănătos și este plin de dragostea ta, așa că este o masă grozavă. Așadar, chiar dacă mâncarea dvs. nu arată din categoria gourmet, tot trebuie să o sărbătoriți!

ACCESIBIL PESTE EXOTIC

Gătiți mese simple care nu pot include atât de mulți pași multipli. Adăugarea a douăzeci de ingrediente poate părea exotică, dar s-ar putea să nu merite întotdeauna! Chiar și mâncărurile simple cu o oală, cum ar fi supa de linte,  care conține o cantitate bună de proteine, vitamine și minerale, este satisfăcătoare. Și da, cea mai bună parte, nu îți ia prea mult timp prețios.

TRATEAZĂ-ȚI POFTELE

Asta nu înseamnă să scoateți o budincă de ciocolată în fiecare zi. Cu toate acestea, gătitul acasă nu trebuie să fie doar despre salate și supe. Dacă sunteți în starea de spirit pentru ceva picant sau picant, gătitul ceva vă oferă acea aromă. Dacă doriți ceva de genul somon, bine, gătiți somon. Și cea mai bună parte este că ai putea să o faci într-un mod sănătos. Acest lucru vă va oferi satisfacția gătitului și gustării acestuia. Acesta este cel mai bun mod de a fi în ton cu ceea ce tânjești! Și odată ce mănânci mâncarea pe care o poftești, îți satisfaci toate papilele gustative.

GĂTIȚI PENTRU CEI DRAGI

Mâncatul singur este rareori incitant și, prin urmare, puteți ajunge să gătiți aceleași mese vechi, cu aceleași ingrediente vechi. Dar atunci când gătești pentru alții, vei fi motivat să treci dincolo de ceea ce este banal și să gătești în cele din urmă acel fel de mâncare pe care ți l-ai dorit întotdeauna, dar niciodată nu ai avut timp și înclinație.

Provocați-vă să gătiți o masă fierbinte pe zi și să nu vă bazați întotdeauna pe congelate. Dacă o faci pentru alții, vei găsi motivația de a explora, experimenta și cerceta. Da, există atât de multe rețete pe care le poți explora pe Youtube! Citiți rețete dacă găsiți că citirea este lucrurile dvs.!

ÎNCERCAȚI REȚETE TRADIȚIONALE

Gătitul nu este doar pentru a-ți aprinde fanteziile alimentare sau pentru a-ți potoli durerile de foame. Este mult mai mult! Este o modalitate de a vă conecta cu tradițiile și familia voastră. Gătirea unei rețete tradiționale care face parte din tradițiile voastre de veacuri vă menține tradițiile în viață. Vă face să amintiți cum a reușit-o bunica ta. Se conectează cu sufletul tău. Exersează, practică și te va face să perfecționezi arta gătitului râvnită rețetă tradițională! De asemenea, îți poți face bunica super-mândră de tine.

REDUCEȚI MASA

Luarea mesei în afară ar trebui să fie un tratament ocazional și nu ar trebui să fie o afacere obișnuită. În zilele noastre, în lumea mâncărurilor de luat masa, serviciilor de livrare a meselor, arta mesei pare să rateze aroma. Anterior, oamenii obișnuiau să aștepte cu nerăbdare ca astfel de ocazii să obțină o scuză pentru a se îmbrăca.

În zilele noastre, oamenii mănâncă mai mult decât de obicei, iar acest lucru dăunează mai mult taliei și soldului bancar! Deci, pentru a rămâne sănătos și totuși să vă bucurați de mese afară, puteți mânca majoritatea meselor, puteți lua toate mesele în timpul săptămânii acasă și puteți face din mâncare afară strict o afacere de weekend, cu excepția ocaziilor speciale.

Gătitul nu este știință rachetă! O linie de multe ori repetată, dar destul de adevărată și care este mai mult un obicei dacă începeți să gătiți pentru dvs. și pentru alții, ați putea găsi că este o sarcină destul de ușoară, chiar puteți începe să vă bucurați și chiar să o așteptați cu nerăbdare