Fiecare varsta cu ridurile ei

Sfaturi

La 25 ani:

Este important sa prevenim ridurile inca de la varsta de 25 ani cu o grija care sa pregateasca pielea sa suporte mai bine efectele timpului. 0 buna hidratare este fundamentala pentru a evita efectul striat at pielii: pentru aceasta, utilizati tratamentele foarte hidratante, dar aveti grija, de asemenea, de o buna alimentatie si de o viata armonioasa.

La 30 ani:

La aceasta varsta, ridurile de suprafata pot incepe sa apara. Este important sa le combateti inca de la aparitie si sa preveniti instalarea lor. Progresele cercetarii cosmetice pot astazi sa previna si sa reduca ridurile de suprafata si ridurile adanci, datorita moleculelor inovatoare.

La 40 ani:

Incepand cu aceasta varsta, trebuie sa incepeti sa aveti grija de taria pielii. Imbatranirea cutanata este insotita de o relaxare a tesuturilor. Utilizati regulat produse cosmetice care sa redea tonicitatea pielii si, foarte important, asociati-le un dinamism at tesuturilor cutanate.

La 50 ani:

O data cu primele efecte ale menopauzei, pielea dumneavoastea se schimba: ea nu mai are vitalitate. Este un pas foarte important pentru pielea dumneavoastra. Este de neinlaturat insotirea cu ingrijiri adaptate acestor modificari hormonale si adaptarea unei igiene de viata foarte echilibrata.Fiecare varsta cu ridurile ei

Intre 20-25 ani:

Ridurile verticale ale fruntii si cele intre sprancene pot, cateodata, sa fie deja usor vizibile, dar este abia inceputul riduletelor ce apar in zona externa a ochilor.Intre 25-35 ani:

Ridurile incep sa se sape pe epiderma, de o profunzime inferioara de 0,0005 mm. Ele sunt cauza incetinirii inviorarii celulare si a unei uscaciuni superficiale a pielii.

Spre 40 ani:

Pielea isi pierde putin cate putin substanta cutanata. Ridurile adanci si cele vizibile ating derma, cu o profunzime superioara de 0,5 micron. Ridurile label de gasca, riduletele in jurul buzelor, cele dintre sprancene si din jurul nasului incep sa se aprofundeze. Pielea isi pierde elasticitatea, fata incepe sa fie mai putin bine conturata.

Spre 50 ani:

Cand apare menopauza, secretiile hormonale se opresc si aceasta antreneaza o accelerare a imbatranirii. 0 data cu varsta, relieful de suprafata se modifica: liniile intermediare, la origine fin stranse, se sterg in favoarea brazdelor principale care se sapa.

Cu timpul, ele sapa pana la derma, care este „salteaua” pielii. Cand ridurile adanci se formeaza sustinerea pielii isi pierde elasticitatea si devine lasata. Aceste riduri depasesc 0,05 mm in adancime. Sunt, deci, cele mai lungi si mai largi