3 moduri pentru a gati o carne de pui delicioasa

Carnea de pui face parte din seria alimentelor cele mai usoare si cele mai versatile. Prin intermediul ei poti realiza o serie vasta de preparate potrivita atat pentru adulti, cat si pentru copii, de care va veti indragosti cu totii. Daca ai nevoie de cateva idei privind modalitatile de gatire a carnii de pui, iata-te ajuns in locul potrivit, la momentul potrivit.

 

3 moduri pentru a gati o carne de pui delicioasa

 

l  Pui la gratar

Puiul la gratar este un preparat excelent atat pentru persoanele obisnuite, cat si pentru cele care vor sa urmeze o dieta sau care sufera de diferite probleme de sanatate.

Iar daca te-ai plictisit sa tot incerci piept de pui la gratar, poti incerca sa faci pulpele in acest mod. Gustul este mult mai savuros si carnea va fi la fel de usoara.

 

l  Pui la rotisor

Puiul la rotisor se va dovedi a fi cu adevarat un preparat special de care te poti bucura inclusiv la ocaziile festive. Foarte multe aparate de gatit vin in zilele noastre cu functia de a gati puiul la rotisor sau cu ustensilele necesare.

 

l  Pui cu sos

In locul traditionalelor chiftelute cu sos, poti incerca copanelele de pui cu sos sau aripioarele. Ambele vor fi extrem de delicioase si savuroase, ideale oriunde si oricand.