Moduri de a face o intalnire cat mai distractiva

Moduri de a face o intalnire cat mai distractiva Moduri de a face o intalnire cat mai distractiva

Întâlnirile pot fi uneori chinuitoare și te pot lăsa să te simți și mai singur. După nenumărate încercări de a încerca (și a eșua) să fii într-o relație fericită și împlinită, ai crede că este mult mai bine să fii singur în pat, să te bucuri de floricele și să te uiți la filmele sau seriile tale preferate .

Dar dacă întâlnirile se fac corect, poate fi uimitor și o întâlnire bună se poate transforma într-o relație semnificativă pe termen lung. Iată câteva modalități prin care puteți avea întâlniri distractive și distractive:

CUNOAȘTE CERCUL PRIETENILOR TĂI

Prietenii sunt cei care, în afară de tine, ar fi foarte fericiți să te vadă pe toți obosiți și îndrăgostiți de cineva. Ei știu cine ești și de cele mai multe ori, persoana care se potrivește cu personalitatea ta (de aceea ei sunt cei care au cel mai mult de spus dacă nu le place persoana cu care te întâlnești).

Persoanele singure ar trebui să se întâlnească cu cineva legat de prietenii lor, în special de cei care vor să fie alături de cineva cu care se pot simți confortabil. Există o mare posibilitate că te vei întâlni cu cineva care are aceleași interese ca tine, dacă ai același cerc de prieteni.

Cu toate acestea, rețineți că acesta nu este un mod sigur de întâlnire cu succes. S-ar putea să aveți mii de lucruri în comun, dar chiar și scânteile nu se aprind uneori în flăcări. Ideea aici este de a diminua căutarea pentru a găsi pe cineva cu care te-ai putea simți confortabil, să te distrezi bine și, în cele din urmă, să te întâlnești.

AI ÎNCREDERE ÎN INSTINCTUL TĂU LA PRIMA ÎNTÂLNIRE

Oricine a spus că întâlnirile sunt ușoare, probabil că nu a depus niciun efort în niciuna dintre întâlnirile în care a fost. Poate fi copleșitoare și chiar stresantă (vorbiți despre presiune!), Deoarece toți vrem să facem o impresie bună la prima întâlnire. Și primele impresii sunt foarte importante. Ar dura doar câteva minute pentru ca dvs. să decideți dacă vă place persoana respectivă sau nu (și, de asemenea, pentru ca ei să știe dacă meritați lovitura), așa că ar trebui să aveți toate cărțile pregătite pentru a le oferi o primă impresie demnă de alta Data.

Realizarea unei conexiuni cu întâlnirea dvs. este de bază, dar și cea mai grea parte a procesului de întâlnire. Există puține lucruri pe care trebuie să le rețineți; faceți contact vizual, zâmbiți, concentrați-vă pe ceea ce spune întâlnirea dvs. și aveți întotdeauna prezența minții (nu vă pierdeți în imaginație sau fiți preocupați să vă presați pentru a face o impresie bună). Nu fi prea concentrat să fii cel mai bun pentru ochiul acelei persoane; ți-ar putea lipsi să te bucuri de moment sau s-ar putea să fii prea ocupat încât să nu-ți dai seama că nu ești îndrăgostit de acea persoană până la urmă.

FII SPONTAN

O mulțime de oameni și-au găsit sufletele pereche în timp ce sorbeau niște gin la un bar, în timp ce câțiva i-au găsit în timp ce canelează la ritmul clubului. Dar un club (și barul) nu este singurul loc pentru a găsi dragoste. Deoarece nimeni nu știe unde o vei întâlni pe cea potrivită, este bine să fii spontan și să lași stelele să-și urmeze cursul.

Mergeți în aer liber , alergați în parc sau participați la festivaluri și evenimente, veți găsi cu siguranță pe cineva care vă poate interesa. Nu veți ști niciodată unde veți găsi pe cineva care ar putea însemna totul și multe altele. Dar nu trebuie să vă limitați la găsirea cuiva care să se întâlnească într-un anumit loc. Iubirea putea să încolțească oriunde; depinde de tine să observi.

NU-ȚI FACE VIAȚA O CARTE DESCHISĂ

Nu vă desfășurați viața la prima întâlnire sau chiar împărtășiți tot ce trebuie să știți despre dvs. în prima lună. Întâlnirile sunt interesante atunci când aveți de descoperit, pe măsură ce timpul trece, iar emoția face parte din distracție. Fără ea, lucrurile pot deveni previzibile, plictisitoare și plictisitoare. Puteți face chiar și un fel de joc în cuplu - poate ceva nou de învățat despre fiecare alte zilnic. Ai putea juca o băutură și ghici jocul. Acum sună distractiv!

NU LĂSAȚI ALȚI OAMENI SĂ VĂ ÎMPIEDICE RELAȚIA

Cu toții vrem să etalăm persoana cu care ne întâlnim, dar, de fapt, nu puteți face o omletă fără a rupe niște ouă. Este posibil ca unii oameni să nu aprobe persoana cu care te întâlnești. Dar asta nu este o luptă pentru tine. Poate au un motiv întemeiat, dar depinde de voi să decideți dacă trebuie sau nu să fiți alături de acea persoană.

Amintiți-vă că o relație ar trebui să fie între două persoane și nu prea multe. În momentul în care lăsați o terță persoană să se implice, veți scrie o nenorocire în povestea dvs. de dragoste.

Nimeni nu știe cheia unei vieți perfecte pentru întâlniri. Vor fi lovituri și ratări. La sfârșitul zilei, trebuie doar să fii cu cineva care poate râde cu tine prin mizeria tuturor.