Intalnire in timpul intalnirii

Intalnire in timpul intalnirii Intalnire in timpul intalnirii

De ce ai mai vrea sa te intalnesti cu cineva cand esti deja in timpul unei intalniri?Din mult prea multe motive. Si aici se leaga totul de faptul ca intalnirea asa cum a fost stabilita initial te impiedica sa … sau nu te pune in avantaj sa …

Ai cunoscut pe cineva pe un site cum este 123matrimoniale.ro de care iti place si vrei sa te mai intalnesti cu persoana respectiva? Ei bine de ce sa mai astepti? Da-i drumul si cere-i o intalnire. Cel mai facil se face acest lucru in cluburi cand ai ajuns la o masa si ai cunoscut pe cineva.

Avantaje:- E pregatita- E aranjata- De departe e una dintre cele mai ieftine intalniri pe care o ai!Cum faci un astfel de lucru:- Hai sa dam o tura!

Mentionez ca nu ii zici lucrul asta ca sa ai cu cine sa te invarti in club. Faci asta ca sa poti vorbi in particular ce nu poti vorbi la masa.Ai putea zice ca oricum muzica e destul de tare si nimeni nu te deranjeaza la masa si atunci de ce sa te mai plimbi cu ea, sa ii pui intrebari pe care poti sa le pui si la masa? Pai in general ca sa testezi daca e confortabil sa fi doar cu ea. Asta ar fi un aspect. Al 2-lea ar fi ca sa poti sa o saruti!

De ce nu prea se intampla lucrul asta?

1.Pentru ca e ilogic ca la o intalnire sa ii mai ceri o intalnire in acelasi moment: desi se intampla atat de frecvent lucrul asta! 2. Pentru ca as vrea sa ma pregatesc mai bine si ceva timp ma va ajuta. Treaba asta ma face sa ma gandesc: parca am vorbim de o teza in fizica cuatica care sa castige premiul Nobel, nu de o intalnire  sau intalniri cu o femeie sau femei Bucuresti sau din tara. Pentru asta ar trebui sa fi pregatit. Si daca nu esti ce te face sa crezi ca daca ai mai mult timp chiar o sa te pregatesti? 3. Totusi, pe langa faptul ca nu se stie ca e posibil asa ceva, mai e si programarea sociala. Adica pe mine m-a invatat societatea ca pentru a ma intalni cu o tipa trebuie sa … si aici o lista infinita de lucruri cum NU se face sa ai o intalnire / relatie! Pe scurt frici si scuze.

Si faci asta ca sa …? In general sa amani propriul inscucces. Odata ce ai cunoscut pe cineva vrei sa te mai intalnesti cu el. Daca faci o intalnire intr-o intalnire s-ar putea sa descoperi ca persoana e ok da nu e potrivita pentru tine. Practic iti recunosti tie ca trebuie sa o iei de la capat. Adica sa treci peste faptul ca ai investit timp si energie care s-au concretizat in nimic util pentru tine.

Asa … daca ne intalnim maine pot sa imi dau scuze si sa nu mai merg la cine imi place cu adevarat. Maine o sa zic ca e nepotrivita pentru mine si … doar nu vrei sa mai merg la tipa de aseara, ca nu mai e aici!

Pana la urma intalnirea in timpul intalnirii e o metoda de a accelera succesul. Tu alegi daca o aplici si te duci spre el sau o amani si ramai in zona de comfort ( care de cele mai multe ori e mediocritatea ).

Pick-up accelera, comfort, concretizat, confortabil, cunoscut, frici, ilogic, insucces, intalnire, masa, muzica, plimbi, potrivita, programarea sociala, scuze, timp...