Sex la prima intalnire: ce sa tinem minte

Sex la prima intalnire: ce sa tinem minte Sex la prima intalnire: ce sa tinem minte

A face sex la prima intalnire ne face sa pierdem ocazia de a mentine o relatie serioasa cu o persoana? Potrivit unui studiu publicat in Health Day News, persoanele care fac sex la prima intalnire pot avea, de asemenea, o relatie stabila in viitor. In intalnirile sporadice, unii oameni cred ca ar trebui sa continue cu o relatie serioasa, in timp ce altii cred ca este doar o simpla atractie sexuala.

 

In consecinta, se pune intrebarea daca intalnirile sporadice au valoare personala sau sunt pur si simplu un mod de a ne distra. Desi, probabil, o aventura simpla, poate deveni, de asemenea, o adevarata iubire.

 

Sex la prima intalnire: ce sa tinem minte

Rezultatul studiului a fost ca oamenii care si-au inceput relatia ca si cum ar fi fost flirt, au fost la fel de fericiti ca si cei care si-au inceput relatiile mai calm si nu au facut sex de la bun inceput. In cadrul studiului s-a constatat ca multi dintre cei care au avut relatii sporadice au continuat cu tendinta de a mentine relatii scurte, fara a fi interesati sa caute o relatie serioasa.

 

Ceea ce a fost subliniat in acest studiu a fost ca, indiferent de cum incepe o relatie si daca faceti sex la prima intalnire sau nu, ceea ce conteaza cu adevarat sunt oamenii care fac parte din relatie si cum sunt implicati unul in relatia cu celalalt. Singura problema pe care acest tip de relatii sexuale sporadice o poate aduce, este aceea ca o persoana devine mai implicata in relatie ca cealalalt, si se poate ajunge la o situatie de dezamagire.

 

Prima intalnire: sa fac sex sau sa astept?

Potrivit unui studiu mondial, 80% dintre barbati au recunoscut ca au beneficiat de sex la o prima intalnire. Cu toate acestea, mai putin de jumatate dintre femei, au sustinut ca au facut-o.

 

Potrivit specialistilor, sexul la prima intalnire este benefic numai in momentul actului, cand acestia experimenteaza placerea, dar nu si mai departe.

 

Sexul la prima intalnire are, de asemenea, avantajele sale, cum ar fi sa va bucurati de o noapte de placere, dar poate avea si avantajul ca aventura se intensifica mai mult cu o persoana complet necunoscuta, atunci cand nici unul dintre ei nu va sti daca se vor vedea reciproc in viitor.

 

O alta prestatie poate fi faptul ca avand o a doua intalnire cu acea persoana, daca sexul este bun, uneori conduce la avansarea relatiei. Atata timp cat ambii sunt de acord sa faca sex la prima intalnire, nu este nimic in neregula cu bucuria momentului