Ceaiul, Legătura Dintre Minte, Corp Și Suflet

Băutura liniștitoare a evoluat de la ani de utilizare, cultură și tradiție. Ceaiul este un concept global care diferă pe aproape fiecare continent. S-a descoperit că ceaiul vindecă anumite boli, ajută la ameliorarea anumitor simptome, reduce anxietatea și, de asemenea, poate favoriza pierderea în greutate. Ceaiul vine într-o varietate de arome și provine din zilele noastre. Cu toate acestea, s-a dovedit că ingredientele din ceai ajută la ameliorarea anxietății, reducerea stresului, îmbunătățirea somnului și multe altele. Cu toate acestea, consumul de ceai din plante ar trebui să fie și băut cu moderare, deoarece efectele unui prea mult ceai din plante pot fi negative asupra rinichilor și ficatului. Beneficiile din spatele acestei băuturi calmante sufletești din plante sunt pur și simplu incredibile și ar trebui folosite mult mai mult decât noi. Iată diferitele tipuri de ceaiuri și beneficiile acestora:

Muşeţel

Ceaiul de mușețel este cunoscut pentru reducerea stresului și calmarea anxietății. Mușețelul este foarte recomandat înainte de culcare și vă va oferi, de asemenea, un somn extraordinar și profund. Un alt aspect interesant al mușețelului este că are calități antiinflamatorii care pot ajuta la crampele menstruale. Floarea de mușețel s-a dovedit a fi legată de protecția densității osoase și de reglarea zahărului din sânge. O cană de beneficii de calitate este ceea ce sună!

Rooibos

Rooibos provine dintr-un arbust originar din frumoasa țară din Africa de Sud. Plin de gem cu stimulenți antiinflamatori și antioxidanți, ceaiul este legat de o digestie îmbunătățită, de protecția densității osoase și de a ajuta la prevenirea obezității / creșterii în greutate. Ceaiul Rooibos conține, de asemenea, o varietate de minerale precum calciu, fier, mangan, magneziu, zinc, fier și potasiu. Ceaiul este absolut delicios și este chiar bun atunci când adăugați un pic de lapte. Rooibos cappuccino și latte roșii sunt o băutură obișnuită în Africa de Sud. Ceaiul merge de asemenea minunat însoțit de o linguriță de miere și este sigur pentru bebeluși.

Ghimbir

Ghimbirul a fost o scutură de greață de mult timp, folosit și pentru boala de dimineață și pentru mișcarea. Rădăcina de ghimbir este un antiinflamator cunoscut și poate ajuta la durerea musculară, reducerea durerii, osteoartrita și poate ușura crampele menstruale. Ghimbirul are o serie de calități și beneficii, este una dintre cele mai puternice rădăcini naturale care este utilizată pe tot globul și în culturile native din Asia. Ceaiul de ghimbir ajută, de asemenea, la protecția împotriva cancerului, diabetului de tip 2 și a bolilor de inimă.

Mentă

Nu numai că puteți adăuga pur și simplu mentă proaspătă oricărui ceai, dar ceaiul de mentă are multe beneficii. Menta ajută la digestie și ameliorează durerile abdominale, precum și greața. Astfel, mulți oameni beau o ceașcă de ceai de mentă înainte de culcare sau după cină. Ceaiul de mentă stabilește stomacul și poate reduce, de asemenea, anxietatea, acțiunea sorbirii este principalul motiv din spatele reducerii stresului în ceai la fel de mult ca ingredientele. Mai mult, sa demonstrat că ceaiul de mentă îmbunătățește calitatea respirației la sportivi. Motivul din spatele acestui fapt este că s-a demonstrat că relaxează tractul bronșic și crește nivelul de oxigen din creier. Toate acestea într-o ceașcă de ceai.