Cum să scapi de greutatea în plus cu ceaiul verde

Pentru a te bucura de sănătate a maximă trebuie să ai o greutate sănătoasă. Cele mai multe ori vinovate pentru kilograme în exces sunt alimentele nesănătoase precum cele de tip fast-food sau dulciurile pizza și mâncărurile cu prea multe grăsimi.  De asemenea o viață inactivă din punct de vedere sportiv un stil de viață fără mișcare suficientă poate duce la acumularea cât mai multe kilograme în plus care la un moment dat ajung să devină o mare problemă pentru sănătate.   o greutate mult prea mare îți poate afecta inima și poate duce la apariția unor boli cardiovasculare și nu numai. Exercițiile fizice și un stil de viață sănătos sunt recomandate oricui nu doar celor care își doresc să slăbească.

Pe internet la fiecare clipă apare o mulțime de reclame cu suplimente care îți promit că poți să slăbești fără să ieși din casă doar iei suplimentul și scapi de kilograme în plus cel mai probabil aceste reclame sunt doar basme, pentru a slăbi sănătos se nevoie de o modificare a stilului alimentar dar și câteva exerciții zilnice și mișcare.

Ceaiul verde te poate ajuta să scapi de greutatea în plus.

Ceaiul verde este una dintre cele mai sănătoase și benefice băuturi din toate care există oamenii de știință susțin că acestea te poate ajuta să scapi de kilogramele în plus deoarece acestea stimulează creșterea  grăsimilor.

Ceaiul verde conține cofeină aceasta este un stimulent care ajută la arderea grăsimilor, îmbunătățește performanța fizică, acest fapt a fost tratat și constatat în mai multe studii.

Efectul de arderea grăsimilor a ceaiului verde este mult mai puternic în timpul exercițiilor fizice. Un studiu la care au participat două grupe de bărbați sa constatat că bărbații care au luat supliment cu extract de ceai verde înainte de exercițiile fizice au ars cu 17% mai multă grăsime decât cei care nu au luat acest supliment. Dar există și studii care au dovedit că ceaiul este benefică pentru arderea grăsimilor atât în timpul exercițiilor cât și în repaus bineînțeles dacă este consumat o perioadă mai lungă de timp.

Corpul nostru ardei calorii în fiecare moment chiar și când dormim pentru că îndeplinește funcții  ce au nevoie de energie, studiile arată că dacă bei ceai verde poți arde mai multe calorii chiar dacă stai jos. 

Că îți dorești să te bucuri de rezultatele excepționale care să se vadă pe corpul tău este recomandat casă ca pe lângă consumul regulat de ceai verde să adopți un stil alimentar sănătos să reduci din  carbohidrații și să faci mișcare în fiecare zi măcar câteva zeci de minute astfel vei slăbi sănătos și te vei simți mult mai bine în corpul tău în timp mai scurt.