Cafeaua verde te ajuta sa slabesti – Cum se bea cafeaua verde

Pierderea in greutate poate fi incredibil de dificila. Din acest motiv, oamenii au apelat la tot felul de suplimente pentru a face lucrurile mai usoare. Extractul de cafea verde este unul dintre ele … este in prezent printre cele mai populare suplimente de pierdere in greutate din lume.

Dupa cum sugereaza si numele, acest supliment este extras din boabe de cafea verde.

Acesta contine o substanta numita Acid clorogenic, despre care se crede ca este responsabil pentru efectele pierderii in greutate.

Extrasul de cafea verde a fost promovat de Dr. Oz in 2012. El este un medic american de televiziune si probabil cel mai faimos „guru” de sanatate din lume.

Ce sunt boabele verzi de cafea?

Cafeaua verde consta in principiu din boabe de cafea neprajite.

Boabele de cafea sunt in mod natural verzi, dar de obicei sunt prajite inainte de a fi vandute consumatorului. Acesta este procesul care le transforma in maro.

Dupa cum stim … boabele de cafea sunt incarcate cu antioxidanti si compusi farmacologic activi. Doi dintre cei mai importanti sunt cofeina si acidul clorogenic.

Acidul clorogenic este considerat principalul ingredient activ din boabele de cafea verde. Adica substantele care produc efectele pierderii in greutate. Din pacate …. cea mai mare parte a acidului clorogen este eliminata atunci cand cafeaua este prajita. Din acest motiv, boabele obisnuite de cafea nu vor avea acelasi efect (desi exista multe alte motive bune pentru a bea cafea daca va place).

Boabele verzi de cafea sunt aceleasi cu boabele obisnuite de cafea, cu exceptia faptului ca nu au fost inca prajite. Ele sunt bogate intr-o substanta numita scid clorogenic. Studiile au aratat ca acidul clorogenic poate reduce greutatea corporala, reduce grasimea absorbita din dieta, reduce grasimea stocata in ficat si imbunatateste functia adiponectinei.

In prezent nu exista un studiu care sa determine o dozare optima pentru extractul de boabe de cafea verde. Cu toate acestea, studiile din articolul de mai sus utilizeaza doze variind de la 120-300 mg de acid clorogenic.

In functie de concentratia de acid clorogenic din suplimentul dumneavoastra, acesta poate varia de la o doza de 240-3000 mg de extract de boabe verzi de cafea pe zi.