Prima intalnire: ce sa facem si ce nu

Prima intalnire se apropie si aveti doar indoieli si intrebari despre ce sa faceti. Incercati sa va relaxati si sa retineti cateva sfaturi pentru prima intalnire. Nu conteaza daca sunteti barbat sau femeie. Cu aceste trucuri orice prima intalnire va deveni un succes. Si, ceea ce este mai important, nu va fi ultima. Doar daca doriti, desigur …

Este clar ca retelele sociale au adus multe schimbari in rutinele si fazele vietii noastre emotionale si sexuale. Multi vor spune ca am devenit incapabili sa ne confruntam cu astfel de situatii in viata „reala”; altii nu ar inceta niciodata sa le laude pentru beneficiile pe care le-au obtinut de la ele si pe care, cine stie, nu le-ar fi putut realiza altfel.

Iata cateva sfaturi despre ceea ce ar trebui, si ce nu ar trebui sa faceti la prima dvs. intalnire, daca o doriti pe a doua! 

Despre ce sa vorbiti?

Odata ce ati spart gheata, conversatia incepe sa curga si aici trebuie sa fim atenti. Nu conteaza daca sunteti profesor de teologie, fotbalist profesionist sau presedinte al guvernului. Evitati sa vorbiti despre religie, fotbal si politica, deoarece acestea sunt probleme care pot duce la controverse. Nici macar sa nu va ganditi sa aduceti vorba despre fostii parteneri, indiferent cat de mult v-au ranit.Cel mai bun lucru este sa vorbiti despre subiecte neutre, care nu fac ca prima intalnire sa se incheie prost.

Bucurati-va, fiti naturali, radeti si dati impresia ca sunteti un om fericit, nu unul disperat. Daca va relaxati si va simtiti bine, sigur si cealalta persoana se va simti confortabil si lucrurile vor incepe sa mearga in directia cea buna. Unul dintre cele mai importante lucruri pentru o prima intalnire este daca va simtiti confortabil singuri.

Nu intrebati despre relatiile anterioare la prima intalnire … Este normal sa fiti curiosi de ce s-au incheiat relatiile anterioare, dar este mai bine ca acest subiect sa fie atins mai tarziu, cand relatia a mai evoluat.

Este prima intalnire, si cu totii dorim sa aratam senzational pentru a impresiona acea persoana, dar daca intalnirea nu se afla intr-un loc care intr-adevar o cere, este mai bine sa fiti cat mai naturali posibil.

Nu mintiti in legatura cu gusturile, familia, prietenii, interesele dvs. etc. Daca veti continua sa iesiti, se va descoperi adevarul si nimanui nu-i place sa stie ca a fost mintit.