Cum să vă pregătiți mașina pentru vară

Vara este cea mai bună perioadă a anului pentru mulți dintre noi. Soarele, plaja, bistabilele și bbq-urile ... ce ar putea fi mai bine? A avea o mașină în timpul verii este un plus imens. Excursii pe șosea, sărituri pe plajă și camping sunt toate realizabile cu automobilul dvs. cu 4 roți. Mulți oameni nu știu că trebuie să vă pregătiți mașina pentru vară, la fel cum vă pregătiți. Cu toate acestea, nu vorbim despre curățare și epilare cu ceară, ci despre lucruri distractive! Citiți mai departe pentru a obține scoopul interior.

 

După cum am menționat, acesta nu este un articol despre cum să curățați exteriorul mașinii dvs. sau cum să o pregătiți pentru căldura de vară. Acest articol se concentrează asupra lucrurilor care fac excursiile pe șosea și sezonul estival cu mașinile noastre atât de distractive. Încă nu urmărești? Continua să citești!

Lista de verificare

1. Primul și poate cel mai important lucru de pe lista noastră este muzica. O croazieră de vară pe autostradă nu va fi completă fără melodiile preferate. Indiferent dacă vă plac CD-urile sau sunteți de înaltă tehnologie și preferați un cablu HDMI, asigurați-vă că sunteți echipat cu instrumentele necesare. Unii pot recurge chiar la radio, dar nu recomandăm acest lucru pentru că nimeni nu vrea să fie întrerupt de reclame ... nu avem dreptate ?!

2. În continuare avem ... ochelari de soare. Acest lucru poate părea o nebunie, dar a intra în mașină și a-ți da seama că ți-ai uitat nuanțele este o afacere mai mare decât ai crezut vreodată. Nimănui nu îi place strabismul și, oricum, vei părea prea școală pentru școală în ochelarii de soare din acest sezon.

3. Suntem siguri că aveți deja unul dintre acestea în mașina dvs., dar un încărcător este întotdeauna o idee grozavă, mai ales atunci când veți fi afară pentru zile lungi de distracție cu prietenii. Nimănui nu îi place un telefon mort și, de asemenea, nu este sigur!

4. Nu în ultimul rând, este crucial să păstrați o sticlă de apă goală în jur. Depozitați sticla de apă reutilizabilă din metal sau plastic în torpedoul mașinii. Cine știe când veți merge la o excursie improvizată și trebuie să o umpleți până la refuz cu h20 proaspăt?

Asigurați-vă că aveți aceste articole pe punte pentru distracția dvs. de vară. Îți va face aventurile AȘA mult mai bune!