Accesorii: confort si siguranta pentru masina dumneavoastra

Exista o multime de dispozitive pe piata pe care le puteti adauga la masina dvs. pentru a va imbunatati siguranta si chiar bunastarea dumneavoastra si cea a familiei dumneavoastra atunci cand calatoriti.

Despre gusturi, nu este nimic de scris.

Despre posibilitatile economice ale fiecaruia, exista cat mai multe alternative pentru toate buzunarele. Dar, mai mult decat subiectivitatile si puterea de cumparare a fiecarui proprietar al unei masini, valoarea unor accesorii este incontestabila: imbunatatesc performanta, protejeaza, optimizeaza performanta, personalizeaza, asigura siguranta si totodata, adauga valoare economica la revanzare.

Astazi, exista o mare varietate de posibilitati de personalizare a oricarui vehicul.

Exista cateva dispozitive de baza, care vin standard, dar apoi putem adauga accesorii care adauga confort masinii

Camera de parcare

Confort si precizie la parcarea sau scoaterea masinii din garaj. Aceasta camera de inalta definitie, cu unghi larg si infrarosu are o inaltime de 135 de grade si este rezistenta la apa.Senzor de parcare

O optiune putin mai ieftina decat cea precedenta este senzorul de parcare cu afisaj cu ultrasunete LED care ajuta la controlul spatiului din spatele vehiculului datorita alarmei sale auditive si a afisajului acestuia care avertizeaza asupra unui obiect din cale.

Dispune de o gama de detectie de 2 metri pana la 30 de cm care este activata automat cu senzorii incorporati.

Sistem stereo Bluetooth

Calatoriti ascultand muzica.

Acest echipament va permite sa ascultati radiouri AM si FM, la fisiere MP3 si WMA si chiar filme. Dispune de o fata detasabila care va garanteaza siguranta. De asemenea, are intrari USB pentru unitatea de scriere si cardul de memorie SD.

Husa pentru masina

Furtunile imprevizibile din ultima vreme nu ne dau timp sa ne punem masina la adapost.

De aceea, aceasta husa protectoare ne ajuta sa fim avertizati.

Cu o placa de aluminiu si o foaie de protectie anti-impact de 8 mm si o folie anti-umiditate, aceasta husa de protectie este prevazuta cu curele de fixare si chiar va permite sa intrati sau sa iesiti din masina