Cum sa fii plătit pentru publicitate pe mașina ta

Cum sa fii plătit pentru publicitate pe mașina ta Cum sa fii plătit pentru publicitate pe mașina ta

Probabil că ați văzut mașini cu reclame pe ele, dar v-ați întrebat vreodată cum să fiți plătit pentru publicitatea pe mașina dvs.?

Este obișnuit să vezi vehicule comerciale cu „împachetări”, decalcomanii de publicitate temporare cu care circulă oamenii: taxiuri și autobuze, dar știai că există un număr tot mai mare de persoane plătite, în unele cazuri până la sute de lire sterline în fiecare lună, pentru a avea mașinile lor private învelite cu reclame?

Pot folosi mașina mea pentru a face publicitate și pentru a fi plătit?

În teorie, da, puteți fi plătit pentru a face publicitate pe mașina dvs. În realitate, există câteva condiții pe care multe dintre companiile care oferă bani pentru a face publicitate pe mașina dvs. vor să le îndeplinească înainte de a vă permite să fiți aprobat pentru a face publicitate cu ei.

Dar condițiile nu sunt atât de greu de îndeplinit și mulți oameni se întrunesc deja atunci fără a fi nevoie să schimbe nimic.

CarQuids, una dintre cele mai mari companii din Marea Britanie care oferă publicitate auto șoferilor privați, solicită ca mașina dvs. să fie în mod ideal un model din 2009 sau mai mic. Asta nu înseamnă că nu puteți folosi o mașină mai veche, ci doar că ar putea dura mai mult până când veți fi asociat cu un agent de publicitate.

Locația dvs. este, de asemenea, importantă. Evident, orașele mari au populații mai mari și, prin urmare, anunțurile vor fi văzute de mai mulți oameni.

Când vă înregistrați la CarQuids , vi se vor pune o serie de întrebări despre mașina dvs., obiceiurile dvs. de conducere și locația dvs. Acest lucru este doar pentru a vă asigura că acestea se pot potrivi cu mașina dvs. și dvs. cu cel mai bun advertise

CarQuids ne spune, de asemenea, că nu acordă preferință șoferilor cu kilometri mari, așa că, dacă nu conduceți o navetă de 2 ore în fiecare zi, puteți câștiga totuși din mașina dvs. prin publicitate. De fapt, nu există de fapt un kilometraj minim pe care trebuie să-l acoperiți, dar, desigur, cu cât faceți mai multă conducere, cu atât mai multe anunțuri de pe mașina dvs. pot fi văzute.

În ceea ce privește șoferii, CarQuids trebuie doar să aveți cel puțin 17 ani și să dețineți un permis de conducere complet.

Cu toate acestea, unii agenți de publicitate pot avea propriul set de condiții, așadar, dacă sunteți un pilot foarte nou, acest lucru înseamnă că ați putea aștepta un pic mai mult să apară o campanie potrivită pentru dvs.

Dacă v-ați înregistrat și nu vi s-a cerut încă să participați la o campanie publicitară, probabil din cauza locului în care locuiți

CarQuids spune că campaniile lor sunt variate și pur și simplu este posibil să nu aibă încă nimic potrivit în orașul dvs. Dar vor fi în contact cu dvs. de îndată ce va apărea o campanie publicitară și veți putea începe să câștigați niște bani destul de ușor.

De asemenea, puteți să renunțați la orice campanie publicitară cu care nu vă simțiți confortabil, deci nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la condus și să vă simțiți ca toți cei care râd de voi :)

Folosirea mașinii pentru un venit pasiv este ușoară și, de obicei, puteți câștiga între 60 și 100 GBP pe lună, conform CarQuids.

Alte companii plătesc taxele lunare ceva mai mari, Advertu spune că vor plăti până la 150 GBP lunar, mai mult dacă aveți o mașină electrică sau un model de lux. Ei își doresc însă modelele de mașini 2012 sau mai noi, așa că sunt puțin mai pretențioși decât CarQuids.

Dacă doriți să fiți plătit pentru publicitate pe mașina dvs., ar putea fi un concept nou pentru dvs.

În Marea Britanie, există mult mai puține companii care oferă publicitate auto ca o modalitate de a câștiga bani decât există în SUA, deși este o industrie în creștere și pare să crească în continuare, agenții de publicitate având destul de mult succes în publicitate în acest fel .

De ce companiile aleg să folosească mașini private pentru a face publicitate? Există într-adevăr o serie de motive.

Publicitatea auto este rentabilă pentru o companie. Este un mod relativ scăzut de a vă aduce marca în fața unui număr mare de oameni, dintre care mulți nu ar fi văzut reclame plătite în publicații.

Șoferii privați au tendința de a alerga în jurul valorii de când toți ceilalți sunt: ​​colectarea copiilor, cumpărăturile sau socializarea la sfârșit de săptămână. Și adesea, acest tip de stil de viață încearcă să ajungă la branduri. Reclamele de mașini de pe o mașină obișnuită le permit să ajungă la publicul lor.

Este, de asemenea, un lucru destul de neobișnuit să vezi mașini din marile orașe cu publicitate pe ele, astfel încât aceste campanii

CarQuid

CarQuid oferă până la 100 de lire sterline pentru a vă împacheta mașina și pentru a vă conduce în ea. Nu există un kilometraj minim și mașina dvs. ar trebui să fie un model 2009 sau mai nou. Campaniile lor de publicitate pe card se desfășoară de obicei între 2-3 luni și sunteți plătit lunar prin transfer BACS direct în banca dvs.

Advertu

Advertu este o altă companie care vă oferă plăți pentru publicitate pe mașina dvs. Ei cer ca mașina dvs. să fie un model 2021 sau mai nou, deși spun dacă aveți o mașină neobișnuită sau clasică, luați legătura cu ele, deoarece aplicațiile sunt făcute de la caz la caz.

Advertu spune că vor plăti până la 175 GBP pe lună pentru a face publicitate mărcilor clienților lor, iar acest lucru se bazează pe obiceiurile tale de conducere, fiind plătit pentru timpul petrecut la volan în zonele pentru care ai fost aprobat să acoperi o anumită campanie.