Cum sa traiesti gratuit la Palatul Buckingham

  • Sâmbătă, 14 August 2021
  • Diverse
Cum sa traiesti gratuit la Palatul Buckingham Cum sa traiesti gratuit la Palatul Buckingham

Majoritatea oamenilor nu pot decât să viseze la ceea ce înseamnă să trăiești ca regalitate. Cu toții ne dorim să putem schimba vieți cu un prinț sau prințesă chiar și pentru doar o zi pentru a ne bucura de rătăcire în jurul palatelor magnifice în care stau.

Dacă sunteți unul dintre acești aspiranți care doresc să se apropie de personalitatea monarhilor britanici, aceasta ar putea fi șansa dvs. de a vă îndeplini visul! Nu trebuie să fii nobil sau să te căsătorești cu un prinț sau prințesă pentru a-ți realiza dorința. Trebuie doar să aveți abilități în bucătărie și să aveți capacitatea de a servi vase delicioase potrivite pentru regină.

De ce? Pentru că Majestatea Sa, Regina Elisabeta a II-a, este în căutarea unui nou bucătar care să se alăture personalului ei de bucătărie regală. Dacă această oportunitate de lucru unică vă interesează, continuați să citiți mai jos pentru a afla descrierea completă a postului, precum și avantajele regale care vă așteaptă.

O OPORTUNITATE UNICĂ DE MUNCĂ

Recent, regina a șocat lumea când a anunțat că este în căutarea unui bucătar ambițios, inovator și extrem de energic, care are o pasiune nebună pentru mâncare.

Norocosul candidat se va alătura personalului ei regal de la Palatul Buckingham  și va găti preparatele preferate ale reginei pentru mese și banchete.  Potrivit sediului, salariul inițial pentru acest loc de muncă este de aproximativ 27.743 dolari pe an.

În timp ce salariul este cu aproape 4.000 de dolari mai mic decât salariul mediu al unui bucătar care lucrează în Londra, a fost compensat de avantajele și beneficiile regale pe care le obțin în schimb. Nu numai că aveți ocazia să lucrați pentru Majestatea Sa, dar ajungeți să locuiți gratuit la Palatul Buckingham !

MARILE AVANTAJE

Da, ai citit bine! Vei ajunge să trăiești și tu ca regalitate, în timp ce dormi într-una dintre camerele regale ale reginei, o cazare luxoasă pe care cei mai bogați miliardari nu și-o pot permite! Dacă Palatul Buckingham nu este ceașca dvs. de ceai, puteți aplica pentru o poziție în Palatul Kensington sau să locuiți lângă cabana Frogmore în timpul uneia dintre vizitele sau călătoriile Reginei.

Nici bucătarul nou angajat nu va trebui să-și facă griji cu privire la alte cheltuieli de trai, deoarece mâncarea gratuită este una dintre cele mai mari avantaje ale acestei poziții. Cel mai important, candidatul selectat va primi un sistem de pensii de contribuție de 15% de la angajatorul lor, care este chiar Majestatea Sa!

PROCESUL DE SELECȚIE RIGUROASĂ

Cu avantaje grozave și o dată în viață, o astfel de muncă, regina vrea să se asigure că angajează doar cel mai bun candidat din piscină. De aceea, ea stabilește un standard ridicat de calificări pe care trebuie să le îndeplinească solicitanții.

Solicitantul trebuie să aibă o experiență prealabilă extinsă lucrând într-o bucătărie ocupată sau gestionând un volum mare de comenzi de catering. Această slujbă poate fi obositoare și taxatoare, având în vedere că fiecare zi este o zi plină la palat. De aceea, regina vrea să angajeze pe cineva care să poată lucra bine sub presiune și să ia căldura în  bucătăria regală.