Cum sa omori dependeta de telefon

Dependența de telefon este la maxim. Cu toate platformele de socializare pe care unul le poate accesa și faptul că telefoanele au devenit o parte integrantă a activității de zi cu zi, este greu să vă lăsați telefonul departe chiar și pentru o scurtă secundă.

Odată ce ai auzit ping-ul, te trezești instantaneu, apucând telefonul și strângând ochii atât de tare pe ecran încât ochii tăi ar putea chiar să iasă!

Deci, dacă într-adevăr există o problemă, de ce oamenii nu fac ceva în legătură cu asta? Cel mai mare obstacol în calea renunțării la dependența de telefon este negarea. Majoritatea oamenilor nu sunt dispuși să accepte că au o problemă, prin urmare continuă să își folosească telefoanele în mod regulat.

Acestea fiind spuse, dacă vă găsiți la telefon primul lucru dimineața înainte de a vă ridica din pat, atunci s-ar putea să aveți doar o problemă. Iată câteva sfaturi și trucuri subtile care vă pot ajuta să vă distrugeți dependența sau dependența de telefon.

ȘTERGEȚI TOATE CONTURILE DVS. DE SOCIAL MEDIA ... PENTRU MOMENT

Nebun nu? Ce ai face toată ziua fără să fii nevoit să vezi toate numeroasele aprecieri de la toți prietenii tăi cu privire la ultimele tale fotografii din călătoria ta cu schiul la Aspen?

Probabil ceva productiv. Știi, du-te la școală, începe o afacere.

Deși s-ar putea să pară mai greu decât pare, primul lucru pe care trebuie să-l faci este să suspende toate acele conturi de social media. Veți fi surprins de cât timp petreceți DMing-ul oamenilor, să vă placă alte fotografii și să dezbateți despre tendințele.

Deci, toate aplicațiile Instagram, Facebook, Snapchat și Twitter ar trebui dezinstalate deocamdată!

LUAȚI UN HOBBY

Atenție, să ai degetele pe Twitter nu este un hobby. De ce să nu luați legătura cu natura o dată? Puteți începe prin a cumpăra o bicicletă și a merge cu ea prin cartier, sau poate chiar să vă înscrieți la un curs de gătit pentru a vă impresiona data luna viitoare? Orice ați face, ar trebui să cuprindă un fel de activitate fizică, astfel încât mâinile dvs. să nu fie libere și să nu aveți pofta de a ajunge la telefon.

FYI, fii creativ. Orice lucru care te face suficient de entuziasmat pentru a uita de telefon este un lucru bun!

FACEȚI CA TELEFONUL DVS. SĂ FIE CÂT MAI PLICTISITOR

Există un efect profund pe care culoarea îl are asupra perspectivei. Cu cât sunt mai strălucitoare și mai vibrante culorile, cu atât pare mai atractiv pentru o persoană. De fapt, se aplică chiar și în viața de zi cu zi.

V-ați întrebat vreodată de ce magazinele alimentare și supermarketurile au întotdeauna podele albe strălucitoare, cu o ambianță destul de luminoasă? Aceasta este o metodă de publicitate psihologică care este folosită pentru a atrage clienții. Să recunoaștem, șansele sunt slabe ca să intrați într-un supermarket slab luminat, cu cele mai multe „meh” de etaje.

Același lucru ar trebui să se aplice și telefonului dvs., numai de această dată în sens invers.

De fapt, folosind culori plictisitoare, veți face telefonul cât mai neatractiv posibil. Acest lucru nu numai că îți reduce interesul asupra oricăror notificări, dar chiar și după ce îți deschizi telefonul, nu te lipești de ceea ce este pe ecran!

DACĂ SUNTEȚI ÎN AFACERI, UTILIZAȚI LAPTOPUL ÎN LOC

Da, telefoanele ar putea fi mai ușor de accesat în comparație cu laptopurile, dar aici se află problema. Bazându-vă pe laptop, vă împiedicați să fiți mereu pe telefon. În plus, aceasta este, de asemenea, o modalitate bună de a vă împiedica să efectuați munca la casă, ceea ce ar putea distruge o perioadă de calitate în familie cu copiii și soțul.

APELAȚI MAI MULT DECÂT TEXT

O simplă călătorie cu autobuzul vă va arăta cât de nebună este dependența de telefon. S-ar putea chiar să descoperiți că toată lumea are telefoanele scoase din mesaje în timp ce se îndreaptă spre muncă. Motivul fiind? Folosesc textul ca principal mod de comunicare.

Deși apelarea ar putea fi puțin mai scumpă, este de fapt mai eficientă pe termen lung. Chemând oamenii să vă comunice dorințele și nevoile, îi anunțați exact ce ați dori să faceți și, prin urmare, încheiați comunicarea devreme.

Cu toate acestea, trimiterea de mesaje text tot timpul te face susceptibil la pierderea timpului, deoarece este nevoie de mai mult efort pentru a scrie un text decât pentru a spune doar ceea ce ai vrut să spui.

Una peste alta, cu cât efectuați mai multe apeluri, cu atât aveți șanse mai mari de a petrece mai puțin timp pe telefon.