La ce sa te astepti cand cumperi un telefon ieftin

Sa fim seriosi - cine nu-ti doreste un telefon de ultima generatie care sa nu necesite un imprumut la banca sau compromisuri pe intreg parcursul unui an?

Din pacate, aceste telefoane ieftine vin adesea cu nenumarate compromisuri, asa ca nu este realist sa te astepti la super performante dincolo de detaliile tehnoce pe care adesea multe persoane nu le iau in considerare.

Dincolo de pretul usor mai ridicat, telefoanele ce apartin brandurilor renumite vin cu numeroase plusuri pe care aceste telefoane nu le au - baterie mai mare si durabilitate mai ridicata, timp de raspuns la comenzi mai mic, camera foto mai performanta etc.

Asadar, atunci cand cumperi un telefon mai ieftin te astepti in primul rand ca acesta sa nu raspunda la comenzi cu “viteza luminii”. De altfel, nici celelalte caracteristici nu se vor putea compara vreodata cu cele oferite de un telefon de brand.

 

Corpul telefonului este de altfel lucrat din materiale mult mai ieftine, ceea ce inseamna ca si rezistenta la socuri este mult mai redusa. Pentru a te putea bucura de un telefon ieftin pe termen lung este musai necesar sa investesti in accesorii, insa adesea acestea se gasesc foarte greu si intr-un numar limitat de modele.

Asadar, e de preferat sa strangi bani si sa faci o investitie buna intr-un telefon de marca cu o versiune mai veche, decat sa investesti intr-un telefon extrem de ieftin.