Cum sa faci baiat, metoda

Regim baiat

ATENTIE:Acest articol este informativ, nu urmati aceste informatii decat dupa ce ati consultat in prealabil un medic.

De evitat:

  • Toate alimentele care contin lapte (inghetate, deserturi, branzeturi, iaurturi, produse de panificatie cu continut de lapte, sufleuri etc.).
  • Legume: spanac, salate, fasole verde.

De consumat:

  • Alimentele sarate.
  • Bautura: ape minerale sodice.
  • Legume: toate, cu exceptia spanacului, a salatelor verzi si fasolei verzi. Se recomanda legumele din conserve.
  • Carnea: dupa pofta si la gratar.

Metoda naturala

Pentru a creste sansa de a avea un baiat sau o fata, metoda consta in a avea un raport sexual Ia un moment precis al ciclului.

Trebuie sa cunoasteti perfect data ovulatiei, metoda fiind, deci, imposibila daca aveti ciclu neregulat. Va puteti determina, data ovulatiei luandu-va temperatura in fiecare dimineata Ia sculare, inainte de a va da jos din pat. Daca va ridicati temperatura se modifica. Momentul ovulatiei se situeaza in ziva in care temperatura voastra atinge un maxim Ia 37°2, apot in ziva urmatoare scade brusc.

Pentru a avea un baiat:

Spermatozoizil masculi sunt mai fragili, dar si mai rapizi: un raport in momentul exact al ovulatiei poate creste sansele de a avea un baiat.

Pentru a avea o fata:

Spermitozoizii femela ajung mai lent Ia colul uterin, dar sunt, in acelasi timp, mai rezistestti: in momentul ovulatiei, ei risca sa fie „depasiti ca viteza” de spermatozoizii masculi, in schimb, un raport cu 4 zile inainte de ovulatie ii favorizeaza, deoarece sunt mai rezisteenti si traiesc mai mult pentru a a ajunge la ovulatie