Cum sa cheltui mai putini bani cu masina – trucuri care functioneaza

Daca aveti o masina, probabil stiti deja avantajele, dar … stiti si dezavantajele, mai ales cand vine vorba despre cheltuielile pe care le aveti: asigurare, combustibil, intretinere, loc de parcare etc. Da, toate aceste cheltuieli pe care le veti avea pe intreaga viata a vehiculului dvs. minunat.

In fiecare an, aceste cheltuieli iau o mare parte din buget. In ciuda acestui fapt, pentru multi oameni care au o masina, este o necesitate la care nu pot renunta … De aceea, in acest articol veti gasi cateva idei pentru a face bani cu masina dvs. si cateva sfaturi cu care puteti economisi si cativa euro in fiecare luna. In acest fel puteti sa va usurati putin sarcina bugetului, mentinandu-va masina.

Economisiti cu asigurarea auto: cautati cele mai bune oferte

Asigurarea masinii dvs. este o cheltuiala fixa pe care o aveti in fiecare an, de aceea este atat de important sa obtineti un pret bun si conditii bune.

Dar, cum sa alegeti o asigurare buna? Cereti oferte si comparati preturi din diferite companii de asigurari. Din fericire, datorita internetului, aceasta sarcina este destul de simpla, cu ajutorul comparatorilor de asigurari nu trebuie sa apelati la fiecare dintre companii sau sa completati formulare lungi, insa aceste site-uri web va vor prezenta cele mai bune optiuni de asigurare pentru dvs. Profitati de campanii si promotii.

Economisiti combustibil

O alta cheltuiala importanta a unei masini este combustibilul. Exista numeroase statii de benzina unde puteti alimenta, dar ati stiut ca diferenta de pret poate fi de pana la 20%? Stiu, este dificil sa mergti din benzinarie in benzinarie pentru a sti care este cea mai ieftina, dar va sfatuim cel putin sa o localizati pe cea mai ieftina de langa casa sau munca dvs. Unele aplicatii care indica cel mai ieftin loc pentru a alimenta, in functie de locatia dvs., au fost, de asemenea, lansate.

Intretinerea vehiculului

Cea mai buna metoda de economisire este evitarea cheltuielilor, iar acest lucru cu o masina poate fi realizat cu o intretinere adecvata pentru a-si extinde durata de viata utila si pentru a evita defectiunile costisitoare. Nu trebuie sa fii expert in mecanica pentru a avea intotdeauna vehiculului in stare buna. In manualul masinii, veti gasi recomandarile producatorului privind intretinerea acestuia.