Gadget-uri utile care nu pot lipsi din masina

Daca masina este metoda de transport in care petreceti zeci de ore in fiecare saptamana, este important sa va furnizati interiorul cu instrumentele care va permit sa efectuati sarcinile de zi cu zi cat mai usor si mai rapid posibil. In acest aspect, tehnologia este, de asemenea, de partea noastra. Exista din ce in ce mai multe dispozitive pentru a facilita condusul si calatoriile. Viitorul este masina hiperconectata.

Tehnologia si lumea automobilelor au fost intotdeauna legate in mod intim si devin mult mai vizibile in vremuri atat de hiperconectate ca astazi. In prezent, o masina poate deveni un centru multimedia pentru petrecerea timpului liber, cu care sa se poata distra adultii si copiii, sa ramana in legatura cu restul lumii si sa imbunatateasca siguranta la volan.

Gadget-uri utile care nu pot lipsi din masina

Fanii gadget-ului au posibilitatea de a-si transforma masina intr-un arsenal tehnologic.

Am selectat 10 dispozitive tehnologice pentru a va face calatoria mai sigura si mai confortabila.

Nu adormiti la volan!

Advicy Drive este un dispozitiv portabil care va tine alerta si va impiedica sa adormiti la volan. Functioneaza printr-o aplicatie pe telefonul mobil, capabila sa detecteze nivelul de atentie al soferului. Daca nu acordati atentie drumului, telefonul va avertizeaza cu un sunet si daca dupa 20 de secunde nu reactionati, aplicatia notifica contactele. Curand disponibil pentru iOS si Android.

Camere din spate si din fata

Lipsa de vizibilitate este adesea o problema pentru soferi atunci cand parcheaza. Marea majoritate a masinilor care au intrat pe piata in ultimii ani au camere incorporate, dar daca nu aveti acest avantaj, trebuie sa stiti ca exista multe tipuri de camere care pot fi adaptate la masina dvs. curenta.

Senzori de presiune a rotilor

Aceste accesorii controleaza si detecteaza presiunea anvelopei si nivelul de incarcare a bateriei. Senzorii instalati pe roti, informeaza conducatorul auto despre starea anvelopelor 24 de ore pe zi, indiferent daca masina ruleaza sau daca este oprita.

Suport pentru telefonul mobil

Cele mai bune sunt cele care se rotesc la 180 de grade pentru a obtine pozitia cea mai confortabila, atat pe verticala, cat si pe orizontala.

Incarcator pentru smartphone

Cu conexiune la priza brichetei masinii, foarte utila pentru calatoriile pe distante lungi. Veti avea conectivitate garantata si posibilitatea de a efectua apeluri in caz de urgenta.

Este un dispozitiv „aproape” esential pentru orice sofer. Nu numai ca va ajuta sa ajungeti la destinatie in cel mai scurt sau cel mai rapid mod, va avertizeaza de asemenea cu privire la radare sau va indica limitele de viteza.

Majoritatea masinilor vandute pe piata ofera GPS integrat, desi pretul sau este mai mare decat cele portabile.

Un avantaj al acestuia din urma este ca il puteti utiliza in alte vehicule.