Cum repari problema tastelor sterse

Desi calculatoarele nu sunt facute sa reziste o viata, in mod cert acestea vor rezista o perioada destul de indelungata astfel incat sa-ti poti scoate investitia facuta. Iar daca esti una dintre acele persoane care petrece foarte mult timp la calculator, probabil ai trecut de nenumarate ori prin situatia in care scrisul de pe taste a devenit din ce in ce mai putin vizibil spre deloc. Totusi, n-ar trebui doar pentru acest lucru sa te grabesti sa dai buzna intr-un magazin pentru un calculator nou sau pentru o tastatura. Tastatura unui laptop, de exemplu, poate avea un cost destul de ridicat, poate fi greu de gasit, dar procesul de schimbare poate fi si mai anevoios.

Exista solutii si mai simple la care poti apela, dar si mai accesibile.

 

l  Stickere

Daca vei cauta atent, pe piata vei gasi disponibile o serie de stickere care-ti permit sa le amplasezi pe tastele afectate. Este o solutie cat se poate de simpla, accesibila si durabila.

 

l  Vopsire

Cu putina indemanare, o pensula si o oja sau o pasta de uz vast poti opta pentru varianta pictarii tastelor si pentru a le da forma de odinioara. Poate fi o solutie viabila atata timp cat eviti contactul cu o serie de substante si factori care ar permite stergerea rapida a caracterelor.

 

Asadar, data viitoare cand tastele incep sa-si piarda pronuntat din vizibilitatea textului de pe acestea, nu te grabi sa dai fuga la un specialist. Apeleaza la aceste metode care ti-ar putea salva tastatura.