Cum ne afecteaza temperaturile globale?

Temperaturile globale au crescut de când omenirea a intrat în era industrială, dar impactul nu poate fi mai mare decât este astăzi.

Planeta s-a încălzit în ultimele decenii și multe dintre acestea se rezumă la nevoia umană de bază (îndemnul sau prostia probabil?) de a căuta progres de dragul progresului, fără să se gândească la modul în care este pusă planeta. 

prin atâtea teste.

Dezvoltarea durabilă, un concept care vorbește despre progresul care este respectuos față de sfințenia mediului s-a discutat mult atunci când vine vorba de reglarea temperaturilor globale. Din păcate însă, toate conferințele internaționale și toate acordurile și protocoalele nu au făcut o mare diferență.

Statele Unite și China, în special, au folosit practici nesustenabile care au adăugat și mai multe puncte la creșterea temperaturilor de pe tot globul. Emisiile de CO2 erau la un nivel record înainte ca situația COVID-19 să oprească majoritatea industriilor.

Ca urmare a creșterii temperaturilor, am experimentat numeroase schimbări de vreme, în timp ce nivelul focilor a început să crească într-un ritm alarmant. Există o problemă cu Maldive, deoarece națiunea insulară se așteaptă să se scufunde în următoarele trei decenii dacă temperaturile continuă să crească.

În mod similar, temperaturile globale reglează modul în care trăiesc oamenii, astfel încât o schimbare a temperaturii va crea multe situații conflictuale din cauza lipsei de resurse care rezultă.