Cum folositi aplicatia Maps? Iata tot ce trebuie sa stiti pentru a incepe

Cum folositi aplicatia Maps? Iata tot ce trebuie sa stiti pentru a incepe Cum folositi aplicatia Maps? Iata tot ce trebuie sa stiti pentru a incepe

Aplicatia Harti Google va ofera tot ce aveti nevoie pentru a ajunge acolo unde doriti si pentru a gasi locuri interesante de-a lungul drumului. Va poate spune unde va aflati, in ce directie va indreptati, ce este in apropiere si cum sa evitati traficul. Maps poate sa va arate harta in 3D. Poate chiar sa furnizeze navigatie vocala pas cu pas pentru a conduce si, in unele regiuni, transport public, inclusiv autobuze, trenuri si feriboturi.

Cum folositi aplicatia Maps? Iata tot ce trebuie sa stiti pentru a incepe!

Apple Maps a ramas in urma concurentilor sai de cativa ani. Dar, in ultimul an, a devenit un serviciu mai stabil si mai usor de utilizat. iOS 10 a continuat aceasta tendinta, aducand programe utile (si foarte necesare).

Uneori nu este suficient sa stiti unde va aflati sau unde va indreptati. Uneori trebuie sa-i lasati si pe alti oameni sa stie. Poate vreti sa dati share unei noi cafenele pe care ati gasit-o. Sigur, exista „Gasiti-mi prietenii” pentru a partaja locatia tot timpul, dar atunci cand trebuie sa partajati locatia in orice moment, exista Maps.

Instructiuni

  • Deschideti Harti si introduceti destinatia dvs. in bara de cautare.
  • Apasati Directions.
  • Selectati Drive, Walk, Transit sau Ride.
  • Selectati ruta pe care o preferati. Maps arata mai intai cea mai rapida ruta pe baza conditiilor de trafic.
  • Cand sunteti gata, atingeti.
  • Pentru a termina navigarea, apasati, in coltul din dreapta jos. Apoi atingeti End Route.
  • Cand incepeti sa va miscati, Maps isi actualizeaza pozitia pentru a va oferi un sentiment mai bun de directie. De asemenea, puteti utiliza degetul pentru a derula inainte pentru a vedea eventualele obstacole pe traseu. De asemenea, puteti vedea limita de viteza a drumului in care va aflati in prezent.

Evitati taxele si autostrazile si vedeti traficul din zona dvs.

Pentru a evita taxele si autostrazile, accesati Setari> Harti> Conducere si navigare. Apoi atingeti glisierele pentru Tolls and Highways.

Daca exista trafic in zona, veti vedea aceste culori:

  • Liniile portocalii prezinta trafic
  • Liniile rosii prezinta trafic intens S-ar putea sa vedeti si markere pentru inchiderea drumurilor, constructii si accidente.