Iti doresti un nume potrivit pentru viitoarea ta afacere online? Iata cateva detalii la care este recomandat sa fii atent

  • Marţi, 14 Mai 2019
  • Internet
  • Publicat de
Iti doresti un nume potrivit pentru viitoarea ta afacere online?  Iata cateva detalii la care este recomandat sa fii atent Iti doresti un nume potrivit pentru viitoarea ta afacere online? Iata cateva detalii la care este recomandat sa fii atent

Decizia de a lansa o afacere in conditiile actuale am putea spune ca reprezinta un adevarat act de curaj avand in vedere ca indiferent de domeniul ales, cu certitudine vei avea cel putin un concurent, care va incerca sa isi croiasca drumul spre succes la fel de mult ca si tine. Acest lucru insa nu ar trebui sa ne descurajeze, ci din contra ar trebui sa ne puna in situatia de a deveni mult mai ambitiosi sa obtinem mult ravnitul succes. In online lucrurile s-ar putea sa para ceva mai simple in prezent in contextul in care avem la dispozitie numeroase companii care ne pot pune la dispozitie toate serviciile necesare de care avem nevoie pentru a putea da startul unui magazin online de succes. In realitate insa, lucrurile sunt mai complexe decat ne-am putea imagina avand in vedere ca este necesar sa acordam o atentie deosebita fiecarui pas pe care il avem de facut. Spre exemplu o decizie foarte importanta pe care orice viitor administrator web trebuie sa o ia este cea cu privire la alegerea unui nume de domeniu potrivit.

Inregistrarea unui nume de domeniu este un lucru simplu avand in vedere ca tot ce trebuie sa faci este sa gasesti o companie care ofera servicii de inregistrare domenii  https://www.gazduire.ro/inregistrare-domenii, lucru care in prezent ar trebui sa fie destul de simplu. Alegerea unui nume de domeniu pentru viitoarea afacere reprezinta insa una dintre cele mai mari provocari cu care se confrunta orice administrator de afacere avand in vedere ca acest pas nu trebuie facut la intamplare, datorita faptului ca acesta desi poate parea un aspect banal intr-o prima instanta, numele de domeniu joaca un rol mult mai important decat ne-am putea imagina. Iata asadar cateva detalii importante care nu ar trebui sa iti scape atunci cand iti doresti cel mai inspirat nume de domeniu pentru afacerea ta.

Alege un nume cat mai scurt, dar care sa aiba sens.

Din dorinta de a se diferentia cat mai mult de concurenta, foarte multi viitori administratori de afaceri online opteaza pentru nume de domeniu lungi sau foarte complexe, fara a tine seama de faptul ca acest lucru nu face decat sa ingreuneze situatia pentru utilizatori care in general nu se straduiesc foarte mult sa retina astfel de nume de domeniu. O regula de aur nescrisa ne recomanda sa ne indreptam atentia inspre nume de domeniu cat mai scurte si cat mai relevante. Daca doresti sa iti transformi afacerea intr-un brand, ai posibilitatea de a alege si nume de domeniu care nu au o legatura stricta cu activitatea pe care o desfasori, insa este totusi important sa alegi un nume de domeniu usor de retinut si de scris pentru utilizatori.

Numele de domeniu reprezinta “inima”afacerii tale.

Numele de domeniu pe care il alegi pentru viitoarea ta afacere am putea spune in mod figurat ca reprezinta inima acesteia daca tinem cont de faptul ca numele de domeniu reprezinta defapt adresa web a site-ului, deci nu gresim si nu exageram absolut deloc atunci cand afirmam ca un nume de domeniu reprezinta practic o parte din identitatea afacerii tale.