Există o limită de vârstă pentru a-ți începe propriul canal YouTube?

Există o limită de vârstă pentru a-ți începe propriul canal YouTube? Există o limită de vârstă pentru a-ți începe propriul canal YouTube?

Fiecare aplicație socială are caracteristici distincte și scopuri diverse. Instagram este menit să îți bombardezi adepții cu imagini și videoclipuri frumoase, în timp ce poți folosi Twitter pentru a-ți lovi inima. Dar există, în general, o tendință cu astfel de platforme - acestea sunt folosite în cea mai mare parte de persoanele cu vârsta cuprinsă între 14 și 40 de ani.

Deși Facebook și YouTube nu sunt neatinse de această regulă, aceste platforme sunt martorii ciudatelor bătrâne care apucă ochi cu o postare din când în când. Acum, bătrân, nu ne referim la un bătrân în vârstă de 90 de ani care are dificultăți în a ține o ceașcă dreaptă, să nu mai vorbim de tip, ci de 50 de ani care sunt mai blând decât știi.

În această notă, ne-ar plăcea să vă prezentăm unora dintre acești oameni de peste 50 de ani, care și-au lansat cu succes propriile canale YouTube și care au adunat destul de mult fanii. Verifică-i!

Nu există „prea vechi pentru YouTube”

Să începem călătoria cu povestea unui profesor în vârstă de 57 de ani, care are peste 100 de milioane de vizualizări pe YouTube. Rick Baeto este profesor universitar și producător de muzică. Și-a început canalul pe YouTube în 2016 și, de atunci, a postat peste 700 de videoclipuri pe canalul său. Bate asta! Începând cu 2020, profesorul se poate lăuda cu peste 190.000.000 de vizualizări pe canalul său.

Când acest producător de muzică a început să posteze videoclipuri muzicale pe YouTube, a crezut că nimeni nu le va urmări. Dar ceea ce a devenit un șoc a fost când unul dintre videoclipurile sale a obținut peste 22 de milioane de vizionări. Cea mai recentă încărcare a sa este intitulată „Cele mai bune 20 de prezentări de chitară acustică din toate timpurile” și are deja peste 9,5 milioane de vizualizări.

Acest vechi se poate lăuda cu peste 1,5 milioane de abonați pe YouTube. Aceasta ar trebui să fie o realizare (cu siguranță una pentru un profesor universitar!). Canalul său se numește „Toate piesele muzicale” și punem pariu că nu veți putea să vă opriți să nu aruncați o privire.

Iată o altă poveste interesantă

Cealaltă poveste pe care o iubim este cea a unei bunici în vârstă de 65 de ani, care are peste 2 milioane de vizionări pe canalul ei, care are aproape 50 de mii de adepți. Numele ei este Wendy Ida și de multe ori postează videoclipuri care să ilumineze persoanele în vârstă despre cum să se bucure la maximum de viață.

Deși ați auzit sau ați citit despre ea, ceea ce probabil nu ați ști este că Wendy a fost prezentată de două ori în Cartea electronică Guinness de informații mondiale! Pariați că este suficient pentru a vă face să vă întrebați ce naiba faceți cu viața voastră.

Potrivit unei agenții YouTube Insights, vizionarea platformei în rândul persoanelor cu vârsta peste 45 de ani a crescut incredibil după 2019.

Anterior, YouTube rareori obținea campanii axate pe date demografice mai vechi, deoarece majoritatea companiilor credeau că nu este pentru generațiile mai vechi. Dar vremurile se schimbă. Astăzi, mai mulți oameni peste 50 de ani dezvăluie conținut de înaltă calitate pe care ți-ar plăcea să-l vizionezi.

Deci, dacă ați reușit să vă retrageți și doriți să urmăriți ceva interesant, de ce să nu dați o lovitură YouTube!