Cei care castiga cei mai mult din Youtube

Cei care castiga cei mai mult din Youtube Cei care castiga cei mai mult din Youtube

YouTube a devenit una dintre cele mai populare și discutate platforme de socializare. Oferă videoclipuri informative și distractive despre aproape orice subiect sub soare. Nu numai asta, dar a devenit și o sursă de venit profitabilă pentru unii indivizi. Cunoașteți unele dintre cele mai bogate senzații YouTube cu conturi bancare mari pe numele lor.

LOGAN PAUL - aprox 19 MILIOANE DE DOLARI

Anul 2018 a văzut apariția Logan Paul ca fiind pe locul patru pe YouTube în ceea ce privește câștigurile. Faima sa (și veniturile pe care le aduce) au suferit după o cascadorie publicitară. El a marcat acest eveniment încărcând videoclipul unui cadavru. Ceva pe care l-a întâlnit în Japonia. Locația specifică se afla în pădurile din Aokigahara, cunoscută sub numele de „pădurea sinucigașă”.

YouTube a luat măsuri decisive și l-a eliminat pe Paul din programul Google Preferred. În consecință, câștigurile sale au scăzut. Cu toate acestea, a reușit să se recupereze folosind abonamente la canale în creștere; și alte întreprinderi de a face bani. De asemenea, Logan reușise să-și crește semnificativ soldul bancar în doar un an.

FELIX „PEWDIEPIE” KJELLBERG  - aprox 30 DE MILIOANE DE DOLARI

Pewdiepie a servit în trecut drept „băiatul poster” pentru vedetele de pe YouTube. Cu toate acestea, faima nu este întotdeauna permanentă. Intrigile i-au dezamăgit popularitatea pe YouTube. Printre acestea se numără acuzațiile că ar fi un rasist categoric. Acest lucru a provocat o scădere minută a veniturilor sale. În general, totuși, a reușit să crească remarcabil. Până în prezent, Pewdiepie deține încă onoarea de a avea cel mai mare număr de abonați pe canalul său de YouTube. Dar a fost o vreme când un alt canal, seria T, a reușit să-l învingă o vreme.

MARKIPLIER - aprox 28 DE MILIOANE DE DOLARI

Markiplier (numele real: Mark Edward Fischbach) aparține listei unor celebri YouTuberi al căror conținut principal al canalului este jocurile video. Lucrează cu alți YouTuberi de aproximativ cinci ani. Odată student inginer biomedical, Fischbach a fost implicat activ în evenimente care l-au determinat să se stabilească ca personalitate YouTuber. A fost nevoie de o îndepărtare a tumorii, de o despărțire de iubita sa de atunci și de a fi scos din slujbă pentru a-și întări convingerea.

JEFFREE STAR - aprox 75 DE MILIOANE DE DOLARI

Jeffree Star reprezintă lumea machiajului și a frumuseții în domeniul YouTube. Odată ce a avut distincția de a fi numărul unu, a urmat personalitatea MySpace, Star a sărit apoi pe YouTube în jurul anului 2014. Jeffree nu numai că are canalul său de YouTube, care îi câștigă un sold bancar gros. Împreună cu acesta, deține și marca sa de machiaj, Jeffree Star Cosmetics. Conținutul său video se concentrează pe sfaturi despre frumusețe, tutoriale de machiaj și vloguri zilnice.

LILLY SINGH - aprox MILIOANE DE DOLARI

Cine spune că femeile nu pot face asta pe YouTube? Lilly Singh imploră să se deosebească. Crescută în Toronto, a devenit faimoasă prin scenetele sale video comice, în special cele în care își înfățișează satiric părinții. Lilly Singh a obținut chiar și câteva roluri memorabile în filme. De asemenea, a avut ocazia de a deveni gazda emisiunii sale de discuții târzii . Cu toate acestea, Lily Singh nu are intenția de a posta videoclipuri de comedie pentru ca fanii ei de pe YouTube să se bucure.

MIRANDA SINGS - aprox 30 DE MILIOANE DE DOLARI

Miranda cântă un personaj imaginar conceput în mintea lui Colleen Ballinger, comediană și actriță de meserie. Videoclipurile Mirandei ilustrează, într-un mod ironic, artiștii care încarcă videoclipuri pe YouTube, cu anticipația de a fi descoperiți de companii de muzică de prestigiu. Destul de amuzant, personajul este extrem de entuziasmat de faptul că este un cântăreț cunoscut. Dar talentul ei de a cânta nu este aproape deloc.

ROSANNA PANSINO - 9 MILIOANE DE DOLARI

Canalul acestui YouTuber a apărut pur și simplu pentru că își dorea să se simtă mai în largul ei cu camera (din moment ce ea era hotărâtă să construiască o profesie de actorie). Întoarceți ceasul înainte la opt ani în viitor. Pansino aparține acum grupului de YouTuberi foarte aclamați de pe nișa alimentară. Ea este creierul din spatele serialului alimentar „Nerdy Nummies”.

LINDSEY STIRLING - aprox 12 MILIOANE DE DOLARI

Violonist, în primul rând, Stirling se laudă și cu faptul că este una dintre cele mai bogate femei de pe site-ul de socializare. Ea are muzica ca conținut principal al canalului, inclusiv lucrări cu numeroși artiști. Ea este în genul muzicii clasice, electronice, pop și rock.

În semn de recunoaștere a talentului ei muzical, Stirling a câștigat mai multe premii, dintre care unele sunt de la Billboard Music Award și YouTube Award. În prezent, în vârstă de 31 de ani, Stirling nu dă semne că va fi înlocuit ca unul dintre YouTubers-urile cerești.

Nu face nici o greșeală. Videoclipurile lor ar putea părea organizate din distracție sau din pasiune, dar un lucru este sigur - a fi vedetă pe YouTube nu îi face doar vedete în propriii lor oameni bogați, ci și înstăriți.