Vlogger de 8 ani câștigă 26 de milioane de dolari de pe YouTube

Vlogger de 8 ani câștigă 26 de milioane de dolari de pe YouTube Vlogger de 8 ani câștigă 26 de milioane de dolari de pe YouTube

YouTube, asemănător altor platforme de socializare, a devenit o fabrică de BANI pentru vedete și milionari. Care este numele pe care i l-am dat? Influenceri? Dreapta - influenceri ai rețelelor sociale.

Nu vă faceți copilul, aceasta este o carieră la fel de mare ca oricare altul. Ați văzut acea listă YouTube cu cel mai mare câștig

Ryan ToysReview

Datorită canalului său Ryan ToysReview, tânărul a câștigat 11 milioane de dolari în 2017. În anul următor, câștigurile sale s-au dublat, înregistrându-se la 22 de milioane de dolari. Și, deși suma nu a fost de două ori mai mare în 2019, copilul a câștigat anul trecut 26 de milioane de dolari. Wow!

Canalul lui Ryan are în prezent peste 23 de milioane de abonați și, din moment ce băiatul este în continuă creștere în popularitate, vă așteptați ca acest număr să fi crescut până la finalul anului.

Și, așa cum sugerează și numele canalului său, conținutul lui Ryan îl prezintă recenzând jucăriile și jucându-se cu ele singur sau cu restul familiei sale. Până la urmă are doar 8 ani, nu-i așa? Are nevoie de cineva care să-l urmărească din când în când.

Făcând o călătorie pe banda de memorie, părinții lui Ryan au început canalul în 2015, mai precis în martie. În termen de patru luni, Ryan ToysReview era deja viral și nu știm cu toții că este nevoie de un singur videoclip pentru a atrage interesul global?

Pentru acest copil, era un videoclip cu el deschizând un ou uriaș umplut cu jucării pe care orice copil le-ar descrie ca fiind ceresc. Cunoașteți un copil care nu ar vrea să se joace cu lucruri din franciza Cars ? Nu e de mirare că videoclipul atinge aproape 2 miliarde de vizualizări!

Câștigarea banilor

Dacă nu știați deja, Ryan este din Texas și, așa cum v-ați aștepta de la un copil de 8 ani, este în clasa a doua. Cu toate acestea, școala nu îl împiedică să facă mișcări mari de bani.

Așteptați-l la Nickelodeon în curând, urmând urmele altor YouTuberi care și-au luat vedeta la televizor. Spectacolul îl va avea cu siguranță ca om principal și, sincer, publicul său s-ar aștepta la nimic mai puțin.

Ryan are, de asemenea, câteva oferte cu Target și Walmart, ambele magazine împingându-și periuța de dinți, jucăriile și linia de lenjerie. El se descurcă bine pentru acest front, având în vedere că până acum există peste 1.000 de produse Ryan în 75.000 de magazine răspândite în SUA.

Deși încă nu au fost confirmate oficial, oamenii de la Celebrity Net Worth au raportat că produsele marca Ryan au generat venituri în valoare de 150 de milioane de dolari până la sfârșitul anului 2019. În anul precedent, au adus 42 de milioane de dolari. Chiar nu se poate opri acest copil!

Având în vedere povestea lui extraordinară, te-ai aștepta ca și viața lui Ryan să fie extraordinară, nu-i așa? Dar acolo greșești. Copilul de 8 ani are o viață destul de normală, urmând școala publică împreună cu prietenii săi.

Când vine vorba de conținutul său de pe YouTube, ați crede că el petrece doar patru săptămâni în fiecare săptămână filmând lucruri? Cu siguranță sună ca o slujbă de vis perfectă - lucrează patru ore în fiecare săptămână și câștigă 26 de milioane de dolari în timp ce lucrezi.

Până în prezent, valoarea netă a lui Ryan este de 30 de milioane de dolari. Dacă ar fi să fii complet sincer, ai recunoaște că ești puțin invidios?