„Despacito”, pe punctul de a dobori un nou record pe YouTube

Videoclipul va fi primul care va ajunge la 5 miliarde de vizionari pe YouTube

Videoclipul oficial al piesei „Despacito” este pe cale sa atinga un nou record pe YouTube. Cantecului anului ii lipsesc doar „125 milioane de vizualizari” pentru a deveni primul videoclip care atinge cifra monstruoasa a celor 5.000 de milioane de vizionari.

Videoclipul lui Luís Fonsi si al lui Daddy Yankee nu numai ca va fi primul care va depasi aceasta cifra, dar va fi singurul care a reusit sa il realizeze mult timp, conform previziunilor, deoarece nu are nici un adversar in vizor. Alte videoclipuri YouTube populare, in ciuda faptului ca sunt celebre pe plan mondial, sunt departe de a indeplini acest lucru.

Numarul doi in clasamentul celor mai vizionate videoclipuri YouTube, videoclipul oficial „See you again”, al lui Wiz Khalifa si Charlie Puth, inca nu a ajuns la trei milioane si jumatate de vizitatori. In plus, numarul sau creste intr-un ritm mult mai lent decat videoclipul lui Fonsi.

„Despacito”, pe punctul de a dobori un nou record pe YouTube

Pentru mult timp, „See you again” a fost cel mai popular videoclip YouTube, dar, inainte de a ajunge la 3 000 de milioane de vizitatori, a aparut „Despacito” si a „furat” acel titlu, potrivit Forbes. De atunci, cantecul lui Wiz Khalifa nu a acumulat 500 de milioane de vizite.

Completand podiumul cele mai populare videoclipuri ale YouTube, este videoclipul „Shape of you”, piesa pe care Ed Sheeran a lansat-o cu putin peste un an in urma. Acest cantec are deja mai mult de 3.300 de milioane de vizite, iar ritmul cu care se dezvolta ar putea sa depaseasca in curand „See you again”.

Singurul videoclip care a reusit sa depaseasca cele 3.000 de milioane de vizitatori, in afara de cele trei deja mentionate, este celebrul „Gangnam Style”, al lui PSY. In momentul in care acest videoclip a rupt toate recordurile: a devenit cel mai vizionat de pe YouTube cand a depasit 803 de milioane de vizitatori si a fost primul videoclip din istoria Internetului care a ajuns la 1.000 si 2.000 de milioane de vizite.

Este dificil ca videoclipurile deja publicate sa creasca in ritmul necesar pentru a ajunge la recordul stabilit de „Despacito”