Cum controlezi usor alergia la praful din casa si mucegai cu Tonimer

Cum controlezi usor alergia la praful din casa si mucegai cu Tonimer Cum controlezi usor alergia la praful din casa si mucegai cu Tonimer

Cum controlezi usor alergia la praful din casa si mucegai cu Tonimer

Alergia la praf si mucegai este o reactie a sistemului imunitar al organismului la diferite substante continute in praf. Praful poate contine spori fungici, par de animale, lana, particule de piele umana si asa mai departe. In plus, acarienii microscopici „traiesc” in praf si sunt greu de vazut fara microscop. Chiar daca aparent sunt inofensivi, acarienii se hranesc cu particule cheratinizate ale pielii noastre, iar deseurile lor provoaca o reactie alergica, care conduc la simptome precum: stranut, rinoree, congestie nazala, uscaciune nazala, faringiana, conjunctivala si lacrimare.

Aceste simptome neplacute pot fi reduse prin utilizarea unor produse marca Tonimer lab, care vor:

1. Mentine igiena nazala zilnica (gama izotonica)

2. Reduce congestia nazala (gama hipertonica)

3. Proteja mucoasa nazala impotriva suprainfectiilor respiratorii (Panthexyl).

 

Sunt produsele Tonimer lab bune pentru mentinerea sanatatii tractului respirator pe termen lung?

Folosirea unei solutii izotonice sterile de apa de mare Tonimer lab cel putin o data pe zi, ajuta la fluidificarea mucusului si la indepartarea acestuia, precum si la eliminarea bacteriilor din pasajele nazale ale sugarilor si copiilor  . De asemenea, ajuta la indepartarea alergenilor pe care ii inhalezi zilnic. Umiditatea crescuta a aerului poate determina aparitia prafului si mucegaiului. Ambele sunt cauzele principale ale alergiilor.

Rinita alergica este de doua tipuri:

  • Sezoniera

Simptomele acestui tip de rinita alergica se pot produce primavara, vara sau la inceputul toamnei. Acestea sunt determinate de obicei de o sensibilitate la alergenii sau polenul din iarba, copaci, plante;

  • Perena

Simptomele acestui tip de rinita se manifesta tot anul, indiferent de sezon. Rinita alergica perena este in general provocata de alergenii prezenti in mod constant in mediul inconjurator: acarieni, mucegaiuri, pene, si toate apar intr-o relatie temporala cu expunerea la acel alergen.

Produsele din gama hipertonica Tonimer lab te ajuta la decongestia nazala si la combaterea simptomelor rinitelor alergice pe termen lung, fara sa provoace dependenta.

Acasa se presupune a fi o oaza reconfortanta, dar pentru persoanele cu alergii la praf atmosfera din casa poate declansa simptome incomode si rinite alergice. Simptomele alergiei se agraveaza adesea in timpul sau imediat dupa aspirarea, maturarea si curatarea prafului. Procesul de curatare a casei poate raspandi particulele de praf, facandu-le mai usor de inhalat.

Persoanele cu alergii la acarieni sufera adesea cel mai mult in casa. Acarienii sunt organisme minuscule care abia pot fi vazute cu ochiul liber. Se hranesc cu praful din casa si cu umezeala din aer. Sunt unul dintre cei mai frecventi alergeni de interior, iar simptomele pot fi prezente pe tot parcursul anului. Pe langa rinita alergica, alergia la acarieni poate declansa si astm bronsic si poate provoca aparitia eczemelor.

Stai departe de simptomele neplacute ale rinitei alergice cu solutii hipertonice sterile de apa de mare de la Tonimer lab si bucura-te de o primavara fara griji!