Conventional, No Frost sau Neo Frost – care este cel mai bun frigider

Conventional, Frost, Neo Frost si multe altele. Aparatele de ultima generatie adauga inovatii si sunt multe de invatat. Diferentele si avantajele fiecarui model.

Unele electrocasnice solicita o investitie care nu trebuie subestimata. Ele costa o multime de bani si ar trebui sa dureze cativa ani, ceea ce este esential pentru a consilia si a decide bine. Este cazul frigiderului, printre altele, care, de asemenea, surprinde zilnic cu modele si o gama larga de preturi.

Primul lucru pe care trebuie sa-l cunoastem este ca frigiderele, ca si alte aparate adaugate la domiciliu, sunt din ce in ce mai „inteligente” si complexe. Ele adauga functii, sunt digitizate si, atunci cand cautam optiuni si modele, gasim cuvinte pe care nu le-am auzit niciodata, ciclic, Neo Frost, No Frost. Pentru a clarifica panorama si a alege bine, va invitam la un tur scurt al frigiderelor de ultima generatie.

Frigidere conventionale Frigiderele ciclice sau conventionale sunt cele pe care le cunoastem de ceva timp, poate fara sa cunoastem detaliile tehnice. Dar, in aceste zile, cand incepem sa aflam ce trebuie sa stim pentru a cumpara un frigider, aceste cuvinte stau in contrast cu cele mai moderne si este timpul sa invatam.

Frigiderele ciclice sunt cele care folosesc o placa de generare la rece in congelator si un alt frigider pentru a putea obtine diferite temperaturi necesare in fiecare compartiment. Datorita acestei separari, ele mentin o umiditate naturala hranei pentru o perioada mai lunga de timp. Acest tip de racire se numeste si racire umeda.

Frigidere No Frost Pentru a sti ce inseamna No Frost, trebuie sa ne gandim ca principala sa caracteristica este aceea ca acestea ofera o raceala uscata care impiedica inghetul (Frost). Prin urmare, nu este nevoie sa fie dezghetate manual, asa cum necesita cele ciclice.

Cu acest sistem, compartimentele frigiderului si congelatorului sunt pastrate fara gheata. Pe masura ce frigiderele frigorifice No Frost sunt mai uscate, fructele, legumele, carnea si alte alimente ar trebui sa fie acoperite sau protejate pentru a preveni uscarea acestora. Cel mai bun lucru in a nu genera inghet este ca faciliteaza curatarea compartimentului de congelare.

Frigidere Neo Frost Este o tehnologie pe care am putea sa o definim ca un amestec intre frigiderele conventionale si cele Neo Frost. Se caracterizeaza prin crearea a doua zone de refrigerare: una cu racire uscata si fara inghet in congelator, care reduce curatarea compartimentului respectiv si un frigider cu sistem ciclic, astfel incat sa mentina umiditatea naturala si prospetimea alimentelor mai mult timp