Ce Alimente nu ar trebui să le păstrați în frigider

Știm cu toții (sau credem că știm) ce trebuie să intre în frigiderul nostru. De asemenea, știm bine ce se va întâmpla dacă lăsăm o cutie de lapte sau o cadă de maia prea mult timp. Dar, în timp ce frigiderul nostru a fost conceput pentru a preveni stricarea lucrurilor, următoarele articole din această listă sunt alimente care nu ar trebui niciodată păstrate în frigider.

Dacă doriți ca unele dintre fructele și legumele dvs. să-și păstreze aromele proaspete și gustul așa cum au fost destinate, ați putea fi surprins să auziți că trebuie să le țineți departe de frigider pentru a face acest lucru!

Mama ne-a spus întotdeauna să păstrăm cartofii în tocătoarea, dar acest lucru va face ca amidonul din interiorul acestei legume delicioase să devină lipicios. In schimb, lasa cartofii la temperatura camerei, ca in camara. Dar rețineți că un cartof fiert trebuie să intre în frigider pentru a nu se deteriora.

Bulbii de usturoi trebuie depozitați într-o zonă ventilată, rece și uscată ca o cămară. Containerele ermetice nu sunt bune, deoarece acest lucru le va face mucegai mult mai repede. Și nici nu le pune la frigider. Dacă mai aveți căței de usturoi, încercați să-i folosiți în următoarele 10 zile.

Frigiderul este cel mai mare dușman al unei cepe întregi, deoarece o transformă în mușcă și o face mucegăită. Motivul acestei reacții este că temperatura rece face ca amidonul din ceapă să se transforme în zahăr, care se va lichefia.

Etichetele Nutella afirmă că nu este necesară refrigerarea pentru tartina lor delicioasă cu ciocolată și alune. În orice caz, frigiderul face mai mult rău decât bine, deoarece face ca produsul să fie solid și aproape imposibil de utilizat.

În timp ce unele brânzeturi trebuie să meargă la frigider, cum ar fi feliile de brânză cheddar, brânza învechită este brânză tare. Așadar, va deveni mai greu doar când va fi păstrat la frigider. Nu vă faceți griji că va fi rău. Brânza tare este vindecată, așa că nu se va strica atâta timp cât este depozitată într-un dulap care este întunecat și rece.

Dacă locuiți într-o zonă în care temperaturile sunt dogoritoare, atunci lăsarea ciocolatei în cămară ar putea să nu fie prima alegere. De aceea majoritatea oamenilor preferă să le pună la frigider. Din păcate, acest lucru tinde să strice textura și aroma ciocolatei.

Punerea acestor gogoși proaspăt coapte în frigider ar putea părea ca singura opțiune. Dar frigiderul le va învechi. Așadar, data viitoare când te trezești cu „dilema teribilă” de a avea prea multe gogoși în casă, pur și simplu lasă-le afară la temperatura camerei și acoperă-le.

Păstrarea avocado în frigider împiedică coacerea lor imediat. Așa că păstrați-le într-o pungă de hârtie maro cu o banană sau un măr timp de aproximativ trei zile. Aceste fructe eliberează etilenă gazoasă care va stimula procesul de coacere a avocado.