Cele mai populare alimente din Lume

Cele mai populare alimente din Lume Cele mai populare alimente din Lume

Cu tot ce este oferit, am început să ne întrebăm care este de fapt cea mai populară mâncare, în mod universal. Trăim într-o lume în care sunt inventate zilnic alimente noi, combinate arome noi și mâncăruri vechi reînnoite. Dar care sunt alimentele care reușesc să măture globul și sunt pur și simplu adorate de toți? Ei bine, răspunsurile nu sunt șocante, ci pur și simplu delicioase ... sperăm că nu ți-e foame - vei saliva după această listă.

Pizza

Invenția pizza se întoarce în două moduri, în Orientul Mijlociu, dacă credeți că este o pâine plată la cuptor, dar dacă credeți în aluatul acoperit cu pastă de roșii și toppinguri - atunci provine din romani și greci. Grecii și romanii au copt pâine plată și le-au acoperit cu ulei de măsline și alte condimente care provin local. Indiferent de pizza este prima mâncare iubită și putem crede.

Sushi

Cea mai faimoasă bucătărie din Japonia și iubită în toată lumea, sushi. Există o mulțime de tipuri, rulouri și metode utilizate în bucătărie. Incorporarea algelor marine, a peștelui proaspăt și a orezului poate fi simplă și delicioasă sau în zilele noastre ridicată la nivelul următor cu arome și texturi suplimentare - în orice caz, este iubită și divină.

Ramen

Ramen și-a făcut prima apariție în 1910, dar a fost realizat de bucătari chinezi care s-au gândit să combine un bulion sărat cu fidea gătită. Taiteii aveau o culoare diferita si mai elastici decat taiteii tipici japonezi. Astăzi, Ramen este foarte popular printre barele Ramen și există tipuri și combinații nelimitate.

Tacos

Bucătăria națională din Mexic, care poate fi urmărită până în secolul al XVIII-lea. Cuvântul taco se referea la praf de pușcă care era îndoit în hârtie și împins în pietre. Aceste „tacos” au fost folosite pentru excavarea minereului din mine. Astăzi este mâncare tipică mexicană de stradă