Cele mai populare ziare din SUA

  • Duminică, 5 Februarie 2023
  • Diverse

Ziarele au fost un factor important în numărul de persoane și gospodării care au primit știri locale sau mondiale în propria casă timp de zeci de ani, dar acum sunt mult mai puțin căutate de mulți din cauza prevalenței opțiunilor precum rețelele sociale, știrile de televiziune și site-uri web pentru aceleași surse care fac ziare. Asta nu înseamnă că această metodă de cunoaștere nu este complet dispărută, de fapt, există încă mii până la milioane de ziare distribuite zilnic sau săptămânal în Statele Unite. Care sunt cele mai populare în zilele noastre? Iată cele 5 ziare populare din SUA în funcție de numerele de tiraj pentru fiecare punct de vânzare.

USA Today

În fruntea acestei liste se află ziarul cel mai răspândit în toate cele 50 de state din SUA, precum și în alte câteva țări, ziarul cunoscut sub numele de USA Today. Acesta este doar unul dintre cele două ziare oficiale din SUA, care ajunge la peste un milion în cifre pentru difuzare. Oficial, această sursă atinge în mod regulat 1-2 milioane.

The Wall Street Journal

A doua parte este The Wall Street Journal. Această lucrare are o pretenție deosebită la faimă, ceea ce îl face atât de multe lecturi este că The Wall Street Journal se adâncește în cunoștințele sau actualizările financiare și economice mai mult decât au sau vor face cu adevărat majoritatea altor surse. Principalul lucru care limitează acest lucru în număr este că este distribuit doar în anumite state.

The New York Times 

Da, sunt două publicații diferite. Motivul pentru care acestea sunt combinate este că ambele sunt similare în știri și distribuție, precum și în cifre. Acest lucru se datorează probabil numărului de persoane care trăiesc în New York, în special în locuri precum New York City, care ar crește 

Los Angeles Times

O altă sursă de știri care probabil că are de mulțumit populației din zona sa de distribuție pentru numărul mai mare de circulații este Los Angeles Times, care se află astăzi pe locul patru pe lista noastră de ziare populare din SUA. LA Times profită de a oferi știri orașului Los Angeles, în mare măsură populat, din California și unora din împrejurimi.

The Washington Post

Trecând la numărul cinci, ultimul nostru din lista de astăzi, ajungem la The Washington Post. Acest ziar se concentrează în mod special pe capitala SUA: Washington, DC. Și din cauza faptului care face ca această publicație să câștige sute de mii de lecturi în circulație, ceea ce o pune mai sus pe lista de popularitate în SUA.aceste documente în clasamentul general.