Cele mai populare dorinte din anii 2000

Daca ar fi sa facem o paralela cu anii copilariei noastre sau anii adolescentei, cu vremurile pe care le traim in vremurile noastre, vom putea observa diferente majore. In mod evident, puternica industrializare si dezvoltarea tehnologiei pana in punctul la care a ajuns astazi a contribuit la dezvoltarea noastra ca si comunitate, dar si la nivel personal, mai mult sau mai putin.

Putem observa diferente atat la capitolul evolutie fizica si financiara, dar si din punct de vedere psihologic.

 

Astfel, in anii 2000, prea putini indrazneau sa viseze la un telefon. Insa, de pe lista de dorinte nu lipseau micile atentii, precum iesitul in oras cu familia si prietenii, achizitia sau primirea de atentii marunte (guma turbo este una dintre cele mai populare) etc.

Viata in anii 2000 era mult mai simpla si am putea spune, chiar mai lipsita de griji, chiar daca veniturile poate nu erau la fel de mari.

In zilele noastre avem aspiratii tot mai mari. Vacantele de la munte, la mare sau mersul la cinema este adesea asuprit de catre vacantele in insulele exotice sau tari cu o viata de lux, mesele in familie in care se consumau preparate traditionale sunt inlocuite cu cele la restaurant si preparatele exotice, in timp ce de pe lista de cadouri nu lipsesc brandurile si cadourile de lux