Top 5 influenceri de moda si frumusete de pe Instagram

  • Sâmbătă, 5 Octombrie 2019
  • Diverse
  • Publicat de
moda si frumusete moda si frumusete

Instagram a devenit una dintre cele mai bune platforme sociale pentru a dezvolta o afacere de moda. Outfit-uri impresionante sunt postate impreuna cu hashtag-uri stilizate, fashionistele intrecandu-se in idei si tinute cat mai spectaculoase. 

Este de-ajuns sa urmarim hashtag-uri precum „moda”, „fashion” sau „outfit”, pentru a gasi o sursa de inspiratie interminabila. In acest post, va prezentam 5 cei mai influenti bloggeri de moda si frumusete, numai buni pentru a servi drept sursa de inspiratie.

Acestia promoveaza tendintele modei si conduc unele dintre cele mai populare bloguri de moda si frumusete, folosesc hashtag-uri, si promoveaza marci si produse pentru fanii lor. Vezi aici mai multe trucuri si sfaturi de moda si frumusete de la cei mai influenti bloggeri de moda de pe Instagram.

1. Chiara Ferragni

Chiara Ferragni este bloggerita de moda si femeie de afaceri de origine italiana. Este faimoasa pentru blogul sau de moda "The Blonde Salade" care este o sursa de inspiratie pentru 17,4 milioane de oameni din intreaga lume.

Cel mai important, a colaborat cu o serie de designeri de top si a aparut in mai multe publicatii de moda de inalta calitate, cum ar fi Vogue, Elle si Harper’s Bazaar. De asemenea, colaboreaza cu numeroase case de moda si isi administreaza propria afacere de incaltaminte.

De fapt, in 2017, ea a fost listata de revista Forbes drept cea mai influenta bloggerita de moda a anului. 

2. Aimee Song

Aimee este un influencer american. Este una dintre cele mai influente bloggerite de moda si designeri de interior de pe Instagram, si locuieste in Los Angeles. Aimee a creat blogul de moda "Song of Style" in 2008 ca un hobby, care a devenit acum o cariera cu norma intreaga. 

Cu 5,4 milioane de adepti pe Instagram, Song este unul dintre cei mai cunoscuti influenceri de pe Instagram si, de asemenea, isi conduce propria afacere de design interior cu acelasi nume ca si blogul ei popular. Succesul ei a determinat-o sa se asocieze cu companii de top precum Bloomingdale's si Lacoste.

3. Alexa Chung

Cand un model se transforma intr-un blogger de moda si frumusete, numarul fanilor creste automat, si acesta este si cazul lui Alexa Chung.

Femeie de afaceri acum, ea a aparut pe coperta multor reviste precum Harper’s Bazaar si Vogue. Ca model, a lucrat cu branduri de renume precum DKNY si Mulberry, care au contribuit in mare masura la popularitatea ei. Colectiile ei de pantofi sunt foarte populare pe internet.

Ea are aproape 3,4 milioane de fani pe Instagram, iar stilul ei reflecta personalitatea ei extraordinara si plina de viata. Cu siguranta este una dintre cele mai influente bloggerite de moda de pe Instagram. Un adevarat reper de stil.

4. Danielle Bernstein

Danielle Bernstein si-a inceput blogul de moda in 2010, iar astazi obtine un venit de 7 cifre cu colectia ei de lifestyle si Instagram.

Danielle Bernstein este unul dintre cei mai importanti influenceri de moda si frumusete de pe Instagram, cu 2,2 milioane de urmaritori. In 2010 si-a inceput calatoria online cu blogul „We Wore What”, care a revolutionat moda si stilul de strada. In 2016 a lansat doua branduri proprii, iar in 2017 a aparut in lista Forbes 30 Under 30. 

5. Mariano di Vaio

Unul dintre cei mai urmariti influenceri de moda pentru barbati, Mariano di Vaio se inscrie la 6,1 milioane de adepti. Este blogger, actor si designer italian cu propria linie Mariano di Vaio. A lucrat cu branduri cu nume mari precum Hugo Boss si Maserati, si a scris si o carte despre munca sa in industria modei.