Cele mai populare nume de fete pentru 2023

Nume de fete 2023 Nume de fete 2023

Așteptați o fetiță în 2023? Căutați să îi dați fiicei dvs. un nume original și semnificativ? Nu căutați mai departe!

Iată lista completa cu nume de fete la moda in 2023.

2023 va fi cu siguranță un an al fetelor la modă cu nume interesante și semnificative! Gândiți-vă la "Glow", care denotă luminozitate și vivacitate în viață; sau poate "Beauty" pentru eleganța sa clasică.

Luați în considerare și alte alegeri, cum ar fi "Harmony", care semnifică pacea interioară, sau chiar numele modern și șic "Ora" Pe măsură ce intrăm în această nouă eră care ne așteaptă, haideți să le onorăm pe aceste domnișoare deosebite cu nume de familie inspirate de creativitate, care simbolizează viitorul lor luminos!

Ava - Derivat din latină, Ava înseamnă "pasăre" sau "viață". O alegere populară pentru părinți în ultimii ani, Ava rămâne o favorită și în 2023. Acest lucru se datorează unicității sale, dar și grafiei și pronunției simple. 

Ema - Derivat inițial din elementele germanice ermen care înseamnă "întreg" și hild care înseamnă "bătălie", Emma a fost printre cele mai populare nume de fete încă din Evul Mediu. Astăzi, continuă să fie una dintre cele mai populare opțiuni datorită atemporalității și atracției sale clasice. 

Olivia - Preluat tot de la origini latine, Olivia înseamnă "măslin" sau "pașnic". Acest nume grațios a crescut în popularitate în ultimul deceniu și pare pregătit să rămână o alegere de top pentru viitoarele mame în acest an.  

Chloe - Însemnând "tânăr lăstar verde", Chloe provine din origini grecești. Acest nume a fost foarte puțin folosit până în jurul începutului secolului XXI, dar de atunci a cunoscut o popularitate crescută datorită eleganței și farmecului său simplu. 

Mia - Mia este un nume cu origini multiple; poate fi găsit atât în cultura latină, cât și în cea scandinavă, cu semnificații precum "al meu" sau, respectiv, "copil dorit".

Mia devine din ce în ce mai popular datorită sunetului său scurt, dar puternic, care îi atrage pe părinții care caută ceva unic și clasic în același timp. Intrati pe calculator-sarcina.ro pentru a vizualiza o lista completa cu nume de fete, nume de baieti si sfaturi practice pentru proaspetele mamaci.

Concluzie: 

Fie că sunteți în căutarea a ceva tradițional sau modern, există o mulțime de nume frumoase de fete care se vor potrivi perfect fiicei dumneavoastră!

Cu atât de multe opțiuni încântătoare disponibile, aveți destul timp să vă decideți care ar fi cel mai potrivit pentru micul dvs. pachet de bucurie care va veni în 2023! Mult noroc!